Blogartikel

Kandis-Johnny: ”Jeg har ændret opfattelsen af vores hardcore fans.”

I livets sværeste øjeblikke finder fans af Kandis trøst og mening med livet gennem dansktopbandets musik og forholdet til forsanger Johnny Hansen. Det viser dokumentaren ‘Kandis for livet’, der går tæt på sangeren og hans mange dedikerede fans.

I ‘Kræs‘ spurgte vi Johnny Hansen, hvordan det var for ham at se dokumentaren.

“Det er først, da jeg ser den, at jeg bliver sådan rigtig klar over, hvor meget musikken egentlig betyder for folk. Det kommer lidt bag på mig,” fortæller Johnny Hansen.

En af de medvirkende i dokumentaren er René, der fortæller, at han tilbage i 2012 besluttede sig for at begå selvmord og var i færd med at føre det ud i livet, da teksten fra Kandis’ ”Hotel Himmel” fik ham på andre tanker.

“Det er da fantastisk, at musik også kan være med til stort set at redde menneskeliv. Det kan jeg da kun være stolt over,” siger Johnny Hansen.

Men hvordan har Kandis fået så loyale og dedikerede fans? Selv peger forsangeren på den direkte kontakt med publikum.

”Det er noget, vi har bygget om sammen med vores fans gennem mange år. Vi er startet på små kroer og i forsamlingshuse helt tæt på vores publikum. Det har vi egentlig bare holdt ved. Den dag i dag går vi stadig ned på forkanten af scenen, vi forsvinder aldrig bare bagud af scenen.”

I ‘Kræs’ har vi dedikeret en time til fænomenet Kandis. Lyt med i klippet øverst eller find podcasten.

Læs også

09.02.23

Radikal politiker: “Blasfemiparagraffen skal genindføres og Grundloven skrives om”

Blasfemiparagraffen skal genindføres, og så skal Grundloven skrives om. Sådan lyder et forslag fra viceborgmesteren i Høje Taastrup Kommune. “Jeg synes, vi er kommet derhen, hvor vi er nødt til at diskutere, om det skal være tilladt at lave hadforbrydelser mod nogle bestemte grupper. Derfor synes jeg, det giver mening at genindføre blasfemiparagraffen.” Sådan lyder…

Læs mere
08.02.23

Odense vil være skældudfri by

“Ingen børn skal opleve at blive skældt ud af voksne, hverken ude eller hjemme.” Sådan lyder det i en ny vision fra blandt andre Odense Kommunes børn- og ungerådmand Susanne Crawley Larsen fra Radikale Venstre, der vil gøre Odense til en skældudfri by. Der ligger dog endnu ikke færdiglavet politiske forslag i skuffen. “Det hele er…

Læs mere
07.02.23

Professor: “Der var 6000 til store bededagsdemonstration”

Der var ikke 50.000 mennesker på Christiansborg Slotsplads for at vise deres utilfredshed med regeringens planer om at afskaffe store bededag til demonstrationen søndag. Det vurderer Anders Bjorholm Dahl, der er professor i billedanalyse ved DTU og har arbejdet med at udvikle computermodeller, som eksempelvis kan estimere folketal. “Vi kom frem til 6000 personer. Og…

Læs mere

FÅ DET BEDSTE FRA RADIO4

Hver uge laver vi 126 nye sprøde radiotimer til dig. Få serveret et lille nyt udpluk og bliv overrasket uge efter uge. Tilmeld dig vores nyhedsbrev der gør det let at gå på opdagelse i Radio4.

DELTAG I RADIO4 PANELET

Vi vil meget gerne høre, hvad du synes om vores indhold og om os. Derfor inviterer vi dig med i vores panel, hvor du kan give din mening til kende om, hvordan fremtidens taleradio skal lyde.

Læs mere om Radio4 panelet