Blogartikel

Kandis-Johnny: ”Jeg har ændret opfattelsen af vores hardcore fans.”

I livets sværeste øjeblikke finder fans af Kandis trøst og mening med livet gennem dansktopbandets musik og forholdet til forsanger Johnny Hansen. Det viser dokumentaren ‘Kandis for livet’, der går tæt på sangeren og hans mange dedikerede fans.

I ‘Kræs‘ spurgte vi Johnny Hansen, hvordan det var for ham at se dokumentaren.

“Det er først, da jeg ser den, at jeg bliver sådan rigtig klar over, hvor meget musikken egentlig betyder for folk. Det kommer lidt bag på mig,” fortæller Johnny Hansen.

En af de medvirkende i dokumentaren er René, der fortæller, at han tilbage i 2012 besluttede sig for at begå selvmord og var i færd med at føre det ud i livet, da teksten fra Kandis’ ”Hotel Himmel” fik ham på andre tanker.

“Det er da fantastisk, at musik også kan være med til stort set at redde menneskeliv. Det kan jeg da kun være stolt over,” siger Johnny Hansen.

Men hvordan har Kandis fået så loyale og dedikerede fans? Selv peger forsangeren på den direkte kontakt med publikum.

”Det er noget, vi har bygget om sammen med vores fans gennem mange år. Vi er startet på små kroer og i forsamlingshuse helt tæt på vores publikum. Det har vi egentlig bare holdt ved. Den dag i dag går vi stadig ned på forkanten af scenen, vi forsvinder aldrig bare bagud af scenen.”

I ‘Kræs’ har vi dedikeret en time til fænomenet Kandis. Lyt med i klippet øverst eller find podcasten.

Læs også

04.06.23

Ulv søger væk fra mennesker og bebyggede områder

Et nyt studie viser af en ulv undgår mennesker og foretrækker at være i natur. Det er en ung hanulv, der er GPS-mærket, og hvor ulven er observeret fra december til marts i år. Dataene viser, at den unge hanulv i 70 procent af tiden befandt sig på arealer, der betegnes som “natur”. Den befandt…

Læs mere
03.06.23

Hjemme igen efter 7 måneder i berygtet fængsel i Iran

Den 28-årige dansker Thomas Kjems fra Aalborg, der har siddet fængslet i Iran, er i dag kommet hjem til Danmark og genforenet med sin familie. Han landede efter middagstids i Københavns Lufthavn, hvor han til de mange fremmødte journalister sagde, at det var fantastisk at være hjemme igen. Han havde selv svært ved at tro,…

Læs mere
02.06.23

Talsperson for utilfredse vognmænd: Der kommer flere aktioner

Vognmændene har ikke opgivet kampen mod vejafgiften for lastbiler, selvom den nu er vedtaget. Talspersonen for de utilfredse vognmænd varsler flere aktioner. ”Man kan sige, at der står 1-0 til modparten. Men lad os se, hvordan det ser ud senere.” Sådan lyder det fra Jakob Forman, talsperson for de utilfredse vognmænd, som ikke mener, at…

Læs mere

FÅ DET BEDSTE FRA RADIO4

Hver uge laver vi 126 nye sprøde radiotimer til dig. Få serveret et lille nyt udpluk og bliv overrasket uge efter uge. Tilmeld dig vores nyhedsbrev der gør det let at gå på opdagelse i Radio4.

[mc4wp_form id="3644"]

DELTAG I RADIO4 PANELET

Vi vil meget gerne høre, hvad du synes om vores indhold og om os. Derfor inviterer vi dig med i vores panel, hvor du kan give din mening til kende om, hvordan fremtidens taleradio skal lyde.

Læs mere om Radio4 panelet