Blogartikel

Kandis-Johnny: ”Jeg har ændret opfattelsen af vores hardcore fans.”

I livets sværeste øjeblikke finder fans af Kandis trøst og mening med livet gennem dansktopbandets musik og forholdet til forsanger Johnny Hansen. Det viser dokumentaren ‘Kandis for livet’, der går tæt på sangeren og hans mange dedikerede fans.

I ‘Kræs‘ spurgte vi Johnny Hansen, hvordan det var for ham at se dokumentaren.

“Det er først, da jeg ser den, at jeg bliver sådan rigtig klar over, hvor meget musikken egentlig betyder for folk. Det kommer lidt bag på mig,” fortæller Johnny Hansen.

En af de medvirkende i dokumentaren er René, der fortæller, at han tilbage i 2012 besluttede sig for at begå selvmord og var i færd med at føre det ud i livet, da teksten fra Kandis’ ”Hotel Himmel” fik ham på andre tanker.

“Det er da fantastisk, at musik også kan være med til stort set at redde menneskeliv. Det kan jeg da kun være stolt over,” siger Johnny Hansen.

Men hvordan har Kandis fået så loyale og dedikerede fans? Selv peger forsangeren på den direkte kontakt med publikum.

”Det er noget, vi har bygget om sammen med vores fans gennem mange år. Vi er startet på små kroer og i forsamlingshuse helt tæt på vores publikum. Det har vi egentlig bare holdt ved. Den dag i dag går vi stadig ned på forkanten af scenen, vi forsvinder aldrig bare bagud af scenen.”

I ‘Kræs’ har vi dedikeret en time til fænomenet Kandis. Lyt med i klippet øverst eller find podcasten.

Læs også

05.10.22

Alle valgkampes moder ruller nu i gang

Valget er en realitet. Forude venter en af historiens mest usædvanlige og uforudsigelige valgkampe. Så skete det! Efter et af historiens længste tilløb er folketingsvalget tirsdag den 1. november en realitet. Nu er der formelt sparket gang i en af de mest uforudsigelige valgkampe i årevis, hvor kun de overmodige og overfladiske tør udtale sig…

Læs mere
05.10.22

Mette Frederiksen udskriver valg: S går efter bred regering

Statsminister Mette Frederiksen skifter taktik og går efter at danne en regering med partier fra begge blokke. Socialdemokratiet dropper at gå til valg på en etpartiregering og går i stedet til valg på en bred regering. Det siger statsminister Mette Frederiksen (S) onsdag på et pressemøde på Marienborg. Hør reaktioner og analyser her: Folketingsvalget bliver…

Læs mere
05.10.22

Hver tiende S-vælger er under 30 år: “Det er for dårligt”

Forud for Folketingsvalget er regeringspartiet et af de partier, som har færreste unge vælgere. Kun 10 procent af de socialdemokratiske vælgere er under 30 år gamle. Det skriver Mandag Morgen. Og det er ikke godt nok, det mener folketingskandidat for Socialdemokratiet, 20-årige Nikoline Prehn. ”Jeg er ret ærgerlig over sådan en måling. Der er to…

Læs mere

FÅ DET BEDSTE FRA RADIO4

Hver uge laver vi 126 nye sprøde radiotimer til dig. Få serveret et lille nyt udpluk og bliv overrasket uge efter uge. Tilmeld dig vores nyhedsbrev der gør det let at gå på opdagelse i Radio4.

DELTAG I RADIO4 PANELET

Vi vil meget gerne høre, hvad du synes om vores indhold og om os. Derfor inviterer vi dig med i vores panel, hvor du kan give din mening til kende om, hvordan fremtidens taleradio skal lyde.

Læs mere om Radio4 panelet