Blogartikel

Kandis-Johnny: ”Jeg har ændret opfattelsen af vores hardcore fans.”

I livets sværeste øjeblikke finder fans af Kandis trøst og mening med livet gennem dansktopbandets musik og forholdet til forsanger Johnny Hansen. Det viser dokumentaren ‘Kandis for livet’, der går tæt på sangeren og hans mange dedikerede fans.

I ‘Kræs‘ spurgte vi Johnny Hansen, hvordan det var for ham at se dokumentaren.

“Det er først, da jeg ser den, at jeg bliver sådan rigtig klar over, hvor meget musikken egentlig betyder for folk. Det kommer lidt bag på mig,” fortæller Johnny Hansen.

En af de medvirkende i dokumentaren er René, der fortæller, at han tilbage i 2012 besluttede sig for at begå selvmord og var i færd med at føre det ud i livet, da teksten fra Kandis’ ”Hotel Himmel” fik ham på andre tanker.

“Det er da fantastisk, at musik også kan være med til stort set at redde menneskeliv. Det kan jeg da kun være stolt over,” siger Johnny Hansen.

Men hvordan har Kandis fået så loyale og dedikerede fans? Selv peger forsangeren på den direkte kontakt med publikum.

”Det er noget, vi har bygget om sammen med vores fans gennem mange år. Vi er startet på små kroer og i forsamlingshuse helt tæt på vores publikum. Det har vi egentlig bare holdt ved. Den dag i dag går vi stadig ned på forkanten af scenen, vi forsvinder aldrig bare bagud af scenen.”

I ‘Kræs’ har vi dedikeret en time til fænomenet Kandis. Lyt med i klippet øverst eller find podcasten.

Læs også

17.05.22

Blå blok har mistet tilliden til Søstre mod vold og kontrol: – Vi vil bare smække pengekassen i nu

Det kommunale tilskud til foreningen Søstre mod vold og kontrol skal nu til afstemning i byrådet i Odense. Det sker efter et forslag er stemt igennem med flertal bestående af Venstre og Konservative i beskæftigelses- og socialudvalget. Den efterhånden omstridte forening Søstre mod vold og kontrol skal nu ind på det politiske bord i byrådet.…

Læs mere
17.05.22

Transportminister: Det er misforstået omsorg, når forældre kører deres børn i skole

På trods af, at 2022 er udråbt som cyklens år af politikerne på Christiansborg, viser flere undersøgelser, at færre danskere tager cyklen. Det gælder ikke mindst børn, som i stigende grad bliver kørt til skole fremfor selv at cykle. Ifølge Sundhedsstyrelsen faldt andelen af mindre børn, der cykler til og fra skole, med næsten 30…

Læs mere
16.05.22

11 ud af 12 ringer forgæves til Livslinien

Hvis man har selvmordstanker eller er selvmordstruet, kan man ringe til rådgivningstelefonen Livslinien, men langt de fleste, der ringer, bliver mødt med beskeden om, at alle linjer er optaget. Tal for 2021 viser, at Livslinien fik 161.331 henvendelser på telefonen, men kun 14.018 af de opkald blev besvaret. Det svarer til, at cirka 1 ud…

Læs mere

FÅ DET BEDSTE FRA RADIO4

Hver uge laver vi 126 nye sprøde radiotimer til dig. Få serveret et lille nyt udpluk og bliv overrasket uge efter uge. Tilmeld dig vores nyhedsbrev der gør det let at gå på opdagelse i Radio4.

DELTAG I RADIO4 PANELET

Vi vil meget gerne høre, hvad du synes om vores indhold og om os. Derfor inviterer vi dig med i vores panel, hvor du kan give din mening til kende om, hvordan fremtidens taleradio skal lyde.

Læs mere om Radio4 panelet