Blogartikel

Kandis-Johnny: ”Jeg har ændret opfattelsen af vores hardcore fans.”

I livets sværeste øjeblikke finder fans af Kandis trøst og mening med livet gennem dansktopbandets musik og forholdet til forsanger Johnny Hansen. Det viser dokumentaren ‘Kandis for livet’, der går tæt på sangeren og hans mange dedikerede fans.

I ‘Kræs‘ spurgte vi Johnny Hansen, hvordan det var for ham at se dokumentaren.

“Det er først, da jeg ser den, at jeg bliver sådan rigtig klar over, hvor meget musikken egentlig betyder for folk. Det kommer lidt bag på mig,” fortæller Johnny Hansen.

En af de medvirkende i dokumentaren er René, der fortæller, at han tilbage i 2012 besluttede sig for at begå selvmord og var i færd med at føre det ud i livet, da teksten fra Kandis’ ”Hotel Himmel” fik ham på andre tanker.

“Det er da fantastisk, at musik også kan være med til stort set at redde menneskeliv. Det kan jeg da kun være stolt over,” siger Johnny Hansen.

Men hvordan har Kandis fået så loyale og dedikerede fans? Selv peger forsangeren på den direkte kontakt med publikum.

”Det er noget, vi har bygget om sammen med vores fans gennem mange år. Vi er startet på små kroer og i forsamlingshuse helt tæt på vores publikum. Det har vi egentlig bare holdt ved. Den dag i dag går vi stadig ned på forkanten af scenen, vi forsvinder aldrig bare bagud af scenen.”

I ‘Kræs’ har vi dedikeret en time til fænomenet Kandis. Lyt med i klippet øverst eller find podcasten.

Læs også

29.09.23

Værste iltsvind i over 20 år: ”En tragedie for dansk havmiljø”

Iltsvindet i de danske farvande er i år så voldsomt, at fisk og andre havorganismer i endnu større områder end tidligere dør af iltmangel. En helt ny rapport fra Nationalt Center for Miljø og Energi konkluderer det værste iltsvind i de danske farvande siden 2002. Det har katastrofale konsekvenser for fiskene og miljøet i de…

Læs mere
28.09.23

Tidligere Etisk Råd formand efterlyser mænds rettigheder i abortdebat

Mænds rettigheder er blevet forsømt i den debat, som de nye abortanbefalinger har skabt. Det mener den tidligere formand for Etisk Råd Gorm Greisen. Grænsen for den frie abort for kvinder har været diskuteret, efter Etisk Råd tirsdag anbefalede at hæve abortgrænsen til 18. graviditetsuge. Gorm Greisen, der er tidligere formand for Etisk Råd, hilser…

Læs mere
27.09.23

Booking.com skylder millioner til kunder – Horesta truer med sagsanlæg

Stribevis af danske hoteller og overnatningssteder har de seneste måneder berettet om manglende betaling fra bookingplatformen Booking.com. Det får brancheorganisationen for hoteller og restauranter til at true med sagsanlæg, hvis ikke selskabet har betalt kunderne tilbage indenfor to dage. Det skriver Turistmonitor. Dansk Erhverv har modtaget henvendelser fra knap 200 overnatningssteder om manglende betaling fra…

Læs mere

DELTAG I RADIO4 PANELET

Vi vil meget gerne høre, hvad du synes om vores indhold og om os. Derfor inviterer vi dig med i vores panel, hvor du kan give din mening til kende om, hvordan fremtidens taleradio skal lyde.

Læs mere om Radio4 panelet