Blogartikel

’Mandat Special’ – dom fra Rigsretten

Radio4 rydder fladen og tager dig med hele vejen, når der mandag den 13. december kl. 13.00 bliver afsagt dom i rigsretssagen mod Inger Støjberg.

Kun fem gange siden 1849 er der gennemført en rigsretssag i Danmark. Det er derfor en historisk dom, der falder i sagen mod Inger Støjberg, og du kan naturligvis høre det hele på Radio4. Med livereportager fra Rigsretten, reaktioner fra Christiansborg og analyser om domsafsigelsens betydning og konsekvenser, kommer du helt tæt på den historiske rigsretssag, der begyndte sine hovedforhandlinger den 2. september i år.

Allerede fra klokken 12.10 går en særudgave af Radio4’s politiske magasin ’Mandat’ i luften med to timers direkte radio i forbindelse med domsafsigelsen. I København rykker ’Mandat’-vært Pernille Rudbæk og politisk redaktør, Thomas Larsen, til Rigsretten i Eigtveds Pakhus, hvor de står klar med baggrund og analyser.

I den første time af ’Mandat Special’ får du det store overblik over selve sagen, dens betydning og ikke mindst perspektiverne for Inger Støjberg og for Dansk Folkeparti, mens du i timen efter domsafsigelsen får analyser og reaktioner fra de involverede parter og fra politikerne på Christiansborg direkte leveret af vores livereportere på stedet, mens Jacob Grosen, der normalt er vært på Radio4 Morgen, sørger for at binde det hele sammen hjemme fra studiet i Aarhus.

’Mandat Special – dom fra Rigsretten’ fra kl. 12.10 til 14.00 mandag den 13. december på Radio4.

Læs også

04.12.22

Forbrugere skifter elprodukt som aldrig før

Aldrig før har så mange kunder skiftet mellem forskellige elprodukter. Sådan lyder det fra direktør for Norlys’ energiforretning Mads Brøgger. “I oktober havde vi 85.000 der skiftede produkt, i november var det 52.000. Til sammenligning havde vi tidligere mellem 5000 og 7000, der skiftede produkt om måneden, når det gik højt for sig,” siger direktør…

Læs mere
03.12.22

De Konservative er ude af regeringsforhandlingerne

De Konservative melder sig ud af regeringsforhandlingerne. Det meddeler partiets formand, Søren Pape Poulsen, på Facebook. Her skriver han, at den konservative folketingsgruppe enstemmigt har besluttet, at partiet ikke skal gå videre med regeringsforhandlingerne. “Når alt kommer til alt, så mener jeg ikke, at det er foreneligt, med de løfter vi gav i valgkampen, og…

Læs mere
03.12.22

Danskerne er klar til at tage imod flere ukrainske flygtninge

Danmark skal fortsætte med at tage imod ukrainske flygtninge. Det siger et stort flertal i en måling, som Voxmeter har lavet for Ritzau. Frosten er for alvor ved at sætte ind i Ukraine, samtidig med at Rusland angriber kritisk infrastruktur, der blandt andet producerer varme. Det vurderer Nato kan få flere ukrainere til at flygte. Men…

Læs mere

FÅ DET BEDSTE FRA RADIO4

Hver uge laver vi 126 nye sprøde radiotimer til dig. Få serveret et lille nyt udpluk og bliv overrasket uge efter uge. Tilmeld dig vores nyhedsbrev der gør det let at gå på opdagelse i Radio4.

DELTAG I RADIO4 PANELET

Vi vil meget gerne høre, hvad du synes om vores indhold og om os. Derfor inviterer vi dig med i vores panel, hvor du kan give din mening til kende om, hvordan fremtidens taleradio skal lyde.

Læs mere om Radio4 panelet