Blogartikel

’Mandat Special’ – dom fra Rigsretten

Radio4 rydder fladen og tager dig med hele vejen, når der mandag den 13. december kl. 13.00 bliver afsagt dom i rigsretssagen mod Inger Støjberg.

Kun fem gange siden 1849 er der gennemført en rigsretssag i Danmark. Det er derfor en historisk dom, der falder i sagen mod Inger Støjberg, og du kan naturligvis høre det hele på Radio4. Med livereportager fra Rigsretten, reaktioner fra Christiansborg og analyser om domsafsigelsens betydning og konsekvenser, kommer du helt tæt på den historiske rigsretssag, der begyndte sine hovedforhandlinger den 2. september i år.

Allerede fra klokken 12.10 går en særudgave af Radio4’s politiske magasin ’Mandat’ i luften med to timers direkte radio i forbindelse med domsafsigelsen. I København rykker ’Mandat’-vært Pernille Rudbæk og politisk redaktør, Thomas Larsen, til Rigsretten i Eigtveds Pakhus, hvor de står klar med baggrund og analyser.

I den første time af ’Mandat Special’ får du det store overblik over selve sagen, dens betydning og ikke mindst perspektiverne for Inger Støjberg og for Dansk Folkeparti, mens du i timen efter domsafsigelsen får analyser og reaktioner fra de involverede parter og fra politikerne på Christiansborg direkte leveret af vores livereportere på stedet, mens Jacob Grosen, der normalt er vært på Radio4 Morgen, sørger for at binde det hele sammen hjemme fra studiet i Aarhus.

’Mandat Special – dom fra Rigsretten’ fra kl. 12.10 til 14.00 mandag den 13. december på Radio4.

Læs også

27.09.23

Booking.com skylder millioner til kunder – Horesta truer med sagsanlæg

Stribevis af danske hoteller og overnatningssteder har de seneste måneder berettet om manglende betaling fra bookingplatformen Booking.com. Det får brancheorganisationen for hoteller og restauranter til at true med sagsanlæg, hvis ikke selskabet har betalt kunderne tilbage indenfor to dage. Det skriver Turistmonitor. Dansk Erhverv har modtaget henvendelser fra knap 200 overnatningssteder om manglende betaling fra…

Læs mere
26.09.23

Regeringen afblæser energikrise og maksimal temperatur

For et år siden hærgede energikrisen i Europa, og der blev indført en maksimal temperatur på 19 grader i visse offentlige bygninger såsom skoler og borgerservice. Men flertalsregeringen ophæver tirsdag den instruks. Det betyder, at visse offentlige arbejdspladser igen må have en temperatur på mellem 20 og 23 grader. – Europa er stadigvæk udfordret på…

Læs mere
25.09.23

Kommune bøjer reglerne: Sender to kvinder afsted til prins Christians fest

Københavns Kommune har, som den eneste kommune i landet, valgt at sende to 18-årige kvinder afsted til gallataffel i anledning af prins Christians fødselsdag. Stort set alle kommuner har nu udpeget de to 18-årige, der i oktober skal til gallataffel på Christiansborg Slot i anledningen af Prins Christians fødselsdag. En ung kvinde og en ung…

Læs mere

DELTAG I RADIO4 PANELET

Vi vil meget gerne høre, hvad du synes om vores indhold og om os. Derfor inviterer vi dig med i vores panel, hvor du kan give din mening til kende om, hvordan fremtidens taleradio skal lyde.

Læs mere om Radio4 panelet