Blogartikel

’Mandat Special’ – dom fra Rigsretten

Radio4 rydder fladen og tager dig med hele vejen, når der mandag den 13. december kl. 13.00 bliver afsagt dom i rigsretssagen mod Inger Støjberg.

Kun fem gange siden 1849 er der gennemført en rigsretssag i Danmark. Det er derfor en historisk dom, der falder i sagen mod Inger Støjberg, og du kan naturligvis høre det hele på Radio4. Med livereportager fra Rigsretten, reaktioner fra Christiansborg og analyser om domsafsigelsens betydning og konsekvenser, kommer du helt tæt på den historiske rigsretssag, der begyndte sine hovedforhandlinger den 2. september i år.

Allerede fra klokken 12.10 går en særudgave af Radio4’s politiske magasin ’Mandat’ i luften med to timers direkte radio i forbindelse med domsafsigelsen. I København rykker ’Mandat’-vært Pernille Rudbæk og politisk redaktør, Thomas Larsen, til Rigsretten i Eigtveds Pakhus, hvor de står klar med baggrund og analyser.

I den første time af ’Mandat Special’ får du det store overblik over selve sagen, dens betydning og ikke mindst perspektiverne for Inger Støjberg og for Dansk Folkeparti, mens du i timen efter domsafsigelsen får analyser og reaktioner fra de involverede parter og fra politikerne på Christiansborg direkte leveret af vores livereportere på stedet, mens Jacob Grosen, der normalt er vært på Radio4 Morgen, sørger for at binde det hele sammen hjemme fra studiet i Aarhus.

’Mandat Special – dom fra Rigsretten’ fra kl. 12.10 til 14.00 mandag den 13. december på Radio4.

Læs også

28.06.22

Nyuddannet sundhedsplejerske: Vi er ikke klar til flere fædre på barsel

Om godt en måned træder den nye øremærkede barselsordning i kraft. Men det er sundhedsplejen ikke klar til. Det mener Emilie Grønfeld Wille, nyuddannet sundhedsplejerske. “I hele vores tid som sundhedsplejersker har vi været vant til et samfund, hvor det var mor der gik hjemme. Så jeg tror der er brug for en kulturændring i…

Læs mere
27.06.22

Rejselysten er tilbage

Ifølge flere rejsebureauer er der solgt markant flere rejser denne sommer end sommeren før corona. Men hvis man er en af dem, der skal flyve på ferie den kommende tid, så skal man væbne sig med tålmodighed, lyder det fra luftfartsanalytiker. Danskerne har i den grad fået rejselysten tilbage efter corona. Ifølge rejsebureauet TUI har…

Læs mere
26.06.22

Kronprinsparret dropper Herlufsholm

Prins Christian stopper på Herlufsholm, og prinsesse Isabella starter ikke som planlagt i 9. klasse på skolen efter sommerferien. Det fremgår af en udtalelse fra kronprinsparret på kongehusets hjemmeside. Beslutningen er truffet i kølvandet på den massive kritik af skolen. Senest har Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) kritiseret Herlufsholm i en foreløbig vurdering af…

Læs mere

FÅ DET BEDSTE FRA RADIO4

Hver uge laver vi 126 nye sprøde radiotimer til dig. Få serveret et lille nyt udpluk og bliv overrasket uge efter uge. Tilmeld dig vores nyhedsbrev der gør det let at gå på opdagelse i Radio4.

DELTAG I RADIO4 PANELET

Vi vil meget gerne høre, hvad du synes om vores indhold og om os. Derfor inviterer vi dig med i vores panel, hvor du kan give din mening til kende om, hvordan fremtidens taleradio skal lyde.

Læs mere om Radio4 panelet