Blogartikel

Radio4 bringer Bogforum ud til hele landet

Mød Jussi Adler-Olsen, Kim Leine, Josefine Klougart og mange flere af landets aktuelle forfattere i din radio, når Radio4 sender live fra scenen på Bogforum.

Radio4 er taget med til hovedstaden for at debattere og møde nogle af de mange forfattere, der i weekenden samles med tusinder af mennesker til Bogforum på Amager. Og du kan følge med i radioen hjemmefra.

Oplev for eksempel forfatteren Kim Leine, når han fredag er gæst i det ugentlige format ’Stjæl som en kunstner’, der er en del af kulturprogrammet ’Kræs’. Programmet sendes live i radioen fra Radio4-scenen med vært, Maja Hald. Lørdag gæster forfatter Josefine Klougart og filosof Aksel Haaning Radio4-scenen til en liveudgave af naturprogrammet ‘Vildspor’, hvor de taler med vært, Rasmus Ejrnæs, om at give plads til naturen på naturens præmisser – både historisk og i dag. Og søndag kan du komme med bag om research-arbejdet til den seneste roman i den populære serie om Afdeling Q, når Jussi Adler-Olsen gæster Radio4-scenen og radiovært Karoline Kjær Hansen til en liveudsendelse af litteraturprogrammet ‘Mellem Linjerne’.

Radio4 optager desuden også ‘Comedy-kontoret’, ‘Kraniebrud’ og ‘Fremkaldt’ på Bogforum, hvor det er muligt at følge optagelserne på Radio4-scenen, og efterfølgende høre programmerne i radioen.
På scenen kan man desuden opleve en særudgave af portrætprogrammet ‘Det sidste måltid’, hvor vært Lærke Kløvedal sammen med publikum skriver forfatter Tine Høegs nekrolog.

Programmet for hele weekenden på Radio4-scenen: 

FREDAG


Klokken 12.10-13.00 ‘Kraniebrud’. Videnskabsprogrammet sender live om kommunal pleje med to bogaktuelle forskere, Anika Liverage og Mikkel Rytter.

Klokken 16.00-16.50 ‘Kraniebrud’ gør dig klogere på børns læselyst og medievaner, når forskningschef Thomas Illum Hansen og adjunkt Stine Reinholdt Hansen gæster videnskabsprogrammet.

 


Klokken 14.05-15.00 ‘Kræs’ med radiovært Maja Hald sender live med forfatter Kim Leine.

LØRDAG

Comedy-kontoret
Klokken 10.30-11.25 ‘Comedy-kontoret’ med de to værter, Anders Fjeldsted og Torben Sangild, får besøg af satiretegner Stine Spedsbjerg til en snak om komik i bogform.

 


Klokken 12.10-13.00 ‘Vildspor’ med radiovært Rasmus Ejrnæs sender live med forfatter Josefine Klougart og filosof Aksel Haaning.

 


Klokken 14.00-15.00 ‘Det sidste måltid’ med Lærke Kløvedal får i en særudgave af det populære samtaleprogram en snak med forfatter Tine Høeg om, hvad der er værd at blive husket for.

SØNDAG


Klokken 11.00-12.00 ‘Fremkaldt’ med Claus Elgaard interviewer bogaktuelle Klavs Bruun-Jørgensen, der er tidligere landsholdstræner for kvinderne i håndbold.

 


Klokken 13.05-14.00 ‘Mellem linjerne’ med radiovært Karoline Kjær Hansen sender live med Jussi Adler-Olsen, der fortæller om sit arbejde bag den seneste roman i den populære Afdeling Q-serie.

På Radio4 scenen kan du under hele Bogforum få indblik i alle Radio4’s programmer og lære kanalen bedre at kende. Velkommen indenfor!

Læs også

08.02.23

Odense vil være skældudfri by

“Ingen børn skal opleve at blive skældt ud af voksne, hverken ude eller hjemme.” Sådan lyder det i en ny vision fra blandt andre Odense Kommunes børn- og ungerådmand Susanne Crawley Larsen fra Radikale Venstre, der vil gøre Odense til en skældudfri by. Der ligger dog endnu ikke færdiglavet politiske forslag i skuffen. “Det hele er…

Læs mere
07.02.23

Professor: “Der var 6000 til store bededagsdemonstration”

Der var ikke 50.000 mennesker på Christiansborg Slotsplads for at vise deres utilfredshed med regeringens planer om at afskaffe store bededag til demonstrationen søndag. Det vurderer Anders Bjorholm Dahl, der er professor i billedanalyse ved DTU og har arbejdet med at udvikle computermodeller, som eksempelvis kan estimere folketal. “Vi kom frem til 6000 personer. Og…

Læs mere
07.02.23

Som om ulykkerne ikke vil stoppe for Ellemann og Venstre

Med vicestatsminister og forsvarsminister, Jakob Ellemann-Jensen, på sygeorlov er Venstre efterladt i en vanskelig situation. Det er blevet endnu sværere at se, hvordan partiets krise kan stoppes. Da Jakob Ellemann-Jensen kort før jul trådte ind i den nye SVM-regering med titel af forsvarsminister og vicestatsminister, forklarede han journalisterne, at han skulle være klar til at…

Læs mere

FÅ DET BEDSTE FRA RADIO4

Hver uge laver vi 126 nye sprøde radiotimer til dig. Få serveret et lille nyt udpluk og bliv overrasket uge efter uge. Tilmeld dig vores nyhedsbrev der gør det let at gå på opdagelse i Radio4.

DELTAG I RADIO4 PANELET

Vi vil meget gerne høre, hvad du synes om vores indhold og om os. Derfor inviterer vi dig med i vores panel, hvor du kan give din mening til kende om, hvordan fremtidens taleradio skal lyde.

Læs mere om Radio4 panelet