Blogartikel

Radio4 bringer Bogforum ud til hele landet

Mød Jussi Adler-Olsen, Kim Leine, Josefine Klougart og mange flere af landets aktuelle forfattere i din radio, når Radio4 sender live fra scenen på Bogforum.

Radio4 er taget med til hovedstaden for at debattere og møde nogle af de mange forfattere, der i weekenden samles med tusinder af mennesker til Bogforum på Amager. Og du kan følge med i radioen hjemmefra.

Oplev for eksempel forfatteren Kim Leine, når han fredag er gæst i det ugentlige format ’Stjæl som en kunstner’, der er en del af kulturprogrammet ’Kræs’. Programmet sendes live i radioen fra Radio4-scenen med vært, Maja Hald. Lørdag gæster forfatter Josefine Klougart og filosof Aksel Haaning Radio4-scenen til en liveudgave af naturprogrammet ‘Vildspor’, hvor de taler med vært, Rasmus Ejrnæs, om at give plads til naturen på naturens præmisser – både historisk og i dag. Og søndag kan du komme med bag om research-arbejdet til den seneste roman i den populære serie om Afdeling Q, når Jussi Adler-Olsen gæster Radio4-scenen og radiovært Karoline Kjær Hansen til en liveudsendelse af litteraturprogrammet ‘Mellem Linjerne’.

Radio4 optager desuden også ‘Comedy-kontoret’, ‘Kraniebrud’ og ‘Fremkaldt’ på Bogforum, hvor det er muligt at følge optagelserne på Radio4-scenen, og efterfølgende høre programmerne i radioen.
På scenen kan man desuden opleve en særudgave af portrætprogrammet ‘Det sidste måltid’, hvor vært Lærke Kløvedal sammen med publikum skriver forfatter Tine Høegs nekrolog.

Programmet for hele weekenden på Radio4-scenen: 

FREDAG


Klokken 12.10-13.00 ‘Kraniebrud’. Videnskabsprogrammet sender live om kommunal pleje med to bogaktuelle forskere, Anika Liverage og Mikkel Rytter.

Klokken 16.00-16.50 ‘Kraniebrud’ gør dig klogere på børns læselyst og medievaner, når forskningschef Thomas Illum Hansen og adjunkt Stine Reinholdt Hansen gæster videnskabsprogrammet.

 


Klokken 14.05-15.00 ‘Kræs’ med radiovært Maja Hald sender live med forfatter Kim Leine.

LØRDAG

Comedy-kontoret
Klokken 10.30-11.25 ‘Comedy-kontoret’ med de to værter, Anders Fjeldsted og Torben Sangild, får besøg af satiretegner Stine Spedsbjerg til en snak om komik i bogform.

 


Klokken 12.10-13.00 ‘Vildspor’ med radiovært Rasmus Ejrnæs sender live med forfatter Josefine Klougart og filosof Aksel Haaning.

 


Klokken 14.00-15.00 ‘Det sidste måltid’ med Lærke Kløvedal får i en særudgave af det populære samtaleprogram en snak med forfatter Tine Høeg om, hvad der er værd at blive husket for.

SØNDAG


Klokken 11.00-12.00 ‘Fremkaldt’ med Claus Elgaard interviewer bogaktuelle Klavs Bruun-Jørgensen, der er tidligere landsholdstræner for kvinderne i håndbold.

 


Klokken 13.05-14.00 ‘Mellem linjerne’ med radiovært Karoline Kjær Hansen sender live med Jussi Adler-Olsen, der fortæller om sit arbejde bag den seneste roman i den populære Afdeling Q-serie.

På Radio4 scenen kan du under hele Bogforum få indblik i alle Radio4’s programmer og lære kanalen bedre at kende. Velkommen indenfor!

Læs også

27.09.23

Booking.com skylder millioner til kunder – Horesta truer med sagsanlæg

Stribevis af danske hoteller og overnatningssteder har de seneste måneder berettet om manglende betaling fra bookingplatformen Booking.com. Det får brancheorganisationen for hoteller og restauranter til at true med sagsanlæg, hvis ikke selskabet har betalt kunderne tilbage indenfor to dage. Det skriver Turistmonitor. Dansk Erhverv har modtaget henvendelser fra knap 200 overnatningssteder om manglende betaling fra…

Læs mere
26.09.23

Regeringen afblæser energikrise og maksimal temperatur

For et år siden hærgede energikrisen i Europa, og der blev indført en maksimal temperatur på 19 grader i visse offentlige bygninger såsom skoler og borgerservice. Men flertalsregeringen ophæver tirsdag den instruks. Det betyder, at visse offentlige arbejdspladser igen må have en temperatur på mellem 20 og 23 grader. – Europa er stadigvæk udfordret på…

Læs mere
25.09.23

Kommune bøjer reglerne: Sender to kvinder afsted til prins Christians fest

Københavns Kommune har, som den eneste kommune i landet, valgt at sende to 18-årige kvinder afsted til gallataffel i anledning af prins Christians fødselsdag. Stort set alle kommuner har nu udpeget de to 18-årige, der i oktober skal til gallataffel på Christiansborg Slot i anledningen af Prins Christians fødselsdag. En ung kvinde og en ung…

Læs mere

DELTAG I RADIO4 PANELET

Vi vil meget gerne høre, hvad du synes om vores indhold og om os. Derfor inviterer vi dig med i vores panel, hvor du kan give din mening til kende om, hvordan fremtidens taleradio skal lyde.

Læs mere om Radio4 panelet