Nyhedsartikel

Biograf i Field’s genåbner med reduceret program efter skyderi

En af de dræbte i skyderi i Field’s arbejdede i centrets biograf. Biografen forventer normal drift næste uge.

Biografen i storcentret Field’s genåbner onsdag eftermiddag for første gang siden skyderiet i centret på Amager 3. juli.

Det oplyser Nordisk Film Biografer i en pressemeddelelse.

En af de tre dræbte i skyderiet arbejdede i Nordisk Film-biografen i Field’s, som er forblevet lukket, selv om de fleste butikker i storcentret genåbnede 11. juli.

De ansatte har haft brug for ekstra tid til at bearbejde episoden.

Biografen åbner i første omgang med et reduceret program. Forventningen er, at den i næste uge er tilbage i normal drift.

Genåbningen sker efter tæt dialog med medarbejderne, oplyser Casper Bonavent, som er direktør i Nordisk Film Biografer.

“Efter de tragiske hændelser i Field’s, hvor en af vores unge biografmedarbejdere mistede livet, er pårørende og medarbejdere blevet mødt med en fuldstændig overvældende sympati og medfølelse fra omverdenen.”

“Det vil jeg gerne på Nordisk Film Biografers vegne takke for. Efter tæt dialog med vores medarbejdere er vi nu klar til at åbne igen. Vi glæder os til at byde vores gæster velkommen og igen kunne give gode biografoplevelser,” siger han i pressemeddelelsen.

Medarbejderne i biografen har de seneste uger modtaget krisehjælp efter skyderiet for at gøre dem klar til at vende tilbage.

Når biografen åbner, bliver det i den første tid med ekstra personale, og der er hentet kolleger fra andre biografer til at hjælpe med genåbningen.

Søndag 3. juli skød en mand omkring sig og dræbte tre personer i Field’s. Yderligere syv personer blev ramt af skud.

Den formodede gerningsmand blev dagen efter varetægtsfængslet på en psykiatrisk afdeling sigtet for drabene og drabsforsøg.

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Læs også

02.12.22

Kolding Gymnasium lavede nissepigekalender – Nu er den fjernet

Som en julekalender planlagde Kolding Gymnasiums festudvalg hver dag i december at lægge et billede ud af en nissepige eller nissedreng fra skolen. Den første december var det Marie Masini Jensen fra 1.c, som blev beskrevet som en ’smuk tøs som altid er frisk på en drukleg’ og ’hun har en flot krop og en…

Læs mere
02.12.22

Vil Enhedslisten tilbage på barrikaderne?

Efter at være sendt ud af regeringsforhandlingerne er Enhedslisten gået til angreb på Mette Frederiksen og Socialdemokratiet. Tiden som loyalt støtteparti er forbi. Men hvad får liste Ø ud af at klatre op på barrikaderne? ”Uanstændigt!” Sådan lød dommen fra Enhedslistens Peder Hvelplund, da det for få dage siden stod klart, at Socialdemokratiet ikke ville…

Læs mere
01.12.22

Aalborg bevarer skøjtebane trods kritik

Som et led i den Aalborgensiske julehygge er skøjtebanen på C.W. Obels Plads i Aalborg nu åbnet. Men det er ikke alle som synes, at det er en god idé. Blandt kritikerne er er lektor i samfundsøkonomi på Aalborg Universitet, og nabo til skøjtebanen, Mogens Ove Madsen. Han mener, at hensynet til klimaet og energikrisen…

Læs mere

FÅ DET BEDSTE FRA RADIO4

Hver uge laver vi 126 nye sprøde radiotimer til dig. Få serveret et lille nyt udpluk og bliv overrasket uge efter uge. Tilmeld dig vores nyhedsbrev der gør det let at gå på opdagelse i Radio4.

DELTAG I RADIO4 PANELET

Vi vil meget gerne høre, hvad du synes om vores indhold og om os. Derfor inviterer vi dig med i vores panel, hvor du kan give din mening til kende om, hvordan fremtidens taleradio skal lyde.

Læs mere om Radio4 panelet