Nyhedsartikel

Bonett fik tilbudt 10.000 kr. for sex med Simon Spies: “Lad ham nu hvile i fred”

Gustav Pors Olesen & Simon Sandemand
sks@radio4.dk

Rejsekongen Simon Spies er kommet på de flestes læber efter en ny dokumentar fra DR.

Dokumentaren ‘Spies og morgenbolledamerne’ folder for alvor beskyldningerne om udnyttelse, overgreb – og endda vold – mod meget unge piger – ud. Piger, som han selv kaldte “morgenbolledamer”.

Ifølge dokumentaren tilbød Simon Spies kvinder penge for at stå seksuelt til rådighed for ham – nogle af dem var under 18 år, men det fremgår også, at Simon Spies har betalt 10.000 kr. for en nat med en 14-årig pige.

Men kritikken har taget overhånd. Sådan lyder det fra én af de kvinder, der selv har prøvet at få tilbudt penge for at have samleje med Simon Spies.

“Jeg mener, at der er et valg. De piger jeg så, de nød, at de fik ting. Man går efter Simon Spies nu så mange år efter. Lad ham nu hvile i fred og lad ham være. Han gjorde meget for Danmark,” siger Bonett Trusell, der som ung blev tilbudt at have sex med Simon Spies for 10.000 kroner til en fest.

Her sagde han også, at hvis hun ikke ville se på ham imens, kunne hun tage en pude hen over hovedet.

Tilbuddet afslog hun imidlertid.

Hør hele interviewet med Bonett Trusell, der mener, at kritikken af Simon Spies er overdrevet, her:

Læs også

01.12.23

PLO freder forgyldt vagtlæge efter intern undersøgelse

PLO-Nordjylland har på baggrund af en intern undersøgelse fredet en vagtlæge, der har tjent 2,4 millioner kroner på videokonsultationer. Politikere retter kritik af forløbet.   PLO freder forgyldt vagtlæge i Region Nordjylland, efter at lægernes fagforening selv har foretaget en undersøgelse af, om én vagtlæge har misbrugt det højere honorar for videokonsultationer.   Undersøgelsen blev…

Læs mere
30.11.23

Meny stopper salg af truede ål

Det er ikke længere muligt at fiske en ål op fra køledisken i dagligvarebutikken MENY. Dagligvarekoncernen Dagrofa bekræfter nemlig over for Radio4, at man har droppet salget af ål. – Det er korrekt, at vi har besluttet at stoppe med salg af ål i MENY, konstaterer Dagrofa og tilføjer: – MENY består delvis af Dagrofa-ejede…

Læs mere
30.11.23

Forbrugerrådet om influencer-pakkekalender: “Under al kritik”

En pakkekalender fra 12 af danske influencere bliver markedsført med en værdi på 1.300 kr. Men pakkekalenderen møder kraftig kritik og Forbrugerrådet TÆNK kalder det vildledende markedsføring. Flere danske børn kan ende med at få en skuffende start på december måned. I hvert fald hvis de eller deres forældre har købt pakkekalderen ‘Juletuben’, en pakkekalender…

Læs mere

DELTAG I RADIO4 PANELET

Vi vil meget gerne høre, hvad du synes om vores indhold og om os. Derfor inviterer vi dig med i vores panel, hvor du kan give din mening til kende om, hvordan fremtidens taleradio skal lyde.

Læs mere om Radio4 panelet