Nyhedsartikel

Bonett fik tilbudt 10.000 kr. for sex med Simon Spies: “Lad ham nu hvile i fred”

Gustav Pors Olesen & Simon Sandemand
sks@radio4.dk

Rejsekongen Simon Spies er kommet på de flestes læber efter en ny dokumentar fra DR.

Dokumentaren ‘Spies og morgenbolledamerne’ folder for alvor beskyldningerne om udnyttelse, overgreb – og endda vold – mod meget unge piger – ud. Piger, som han selv kaldte “morgenbolledamer”.

Ifølge dokumentaren tilbød Simon Spies kvinder penge for at stå seksuelt til rådighed for ham – nogle af dem var under 18 år, men det fremgår også, at Simon Spies har betalt 10.000 kr. for en nat med en 14-årig pige.

Men kritikken har taget overhånd. Sådan lyder det fra én af de kvinder, der selv har prøvet at få tilbudt penge for at have samleje med Simon Spies.

“Jeg mener, at der er et valg. De piger jeg så, de nød, at de fik ting. Man går efter Simon Spies nu så mange år efter. Lad ham nu hvile i fred og lad ham være. Han gjorde meget for Danmark,” siger Bonett Trusell, der som ung blev tilbudt at have sex med Simon Spies for 10.000 kroner til en fest.

Her sagde han også, at hvis hun ikke ville se på ham imens, kunne hun tage en pude hen over hovedet.

Tilbuddet afslog hun imidlertid.

Hør hele interviewet med Bonett Trusell, der mener, at kritikken af Simon Spies er overdrevet, her:

Læs også

06.10.22

S frygter ikke vælgerflugt til Danmarksdemokraterne

Over 54.000 af de vælgere, der tidligere har sat deres kryds ved Socialdemokratiet vil i stedet stemme på Danmarksdemokraterne ved det kommende valg. Det viser en analyse, som professor Kasper Møller Hansen har lavet for Altinget. En af årsagerne er ifølge folketingsmedlem for Danmarksdemokraterne, Peter Skaarup, partiets mærkesag om en større decentralisering af samfundet. ”Vi…

Læs mere
05.10.22

Alle valgkampes moder ruller nu i gang

Valget er en realitet. Forude venter en af historiens mest usædvanlige og uforudsigelige valgkampe. Så skete det! Efter et af historiens længste tilløb er folketingsvalget tirsdag den 1. november en realitet. Nu er der formelt sparket gang i en af de mest uforudsigelige valgkampe i årevis, hvor kun de overmodige og overfladiske tør udtale sig…

Læs mere
05.10.22

Mette Frederiksen udskriver valg: S går efter bred regering

Statsminister Mette Frederiksen skifter taktik og går efter at danne en regering med partier fra begge blokke. Socialdemokratiet dropper at gå til valg på en etpartiregering og går i stedet til valg på en bred regering. Det siger statsminister Mette Frederiksen (S) onsdag på et pressemøde på Marienborg. Hør reaktioner og analyser her: Folketingsvalget bliver…

Læs mere

FÅ DET BEDSTE FRA RADIO4

Hver uge laver vi 126 nye sprøde radiotimer til dig. Få serveret et lille nyt udpluk og bliv overrasket uge efter uge. Tilmeld dig vores nyhedsbrev der gør det let at gå på opdagelse i Radio4.

DELTAG I RADIO4 PANELET

Vi vil meget gerne høre, hvad du synes om vores indhold og om os. Derfor inviterer vi dig med i vores panel, hvor du kan give din mening til kende om, hvordan fremtidens taleradio skal lyde.

Læs mere om Radio4 panelet