Nyhedsartikel

Bonett fik tilbudt 10.000 kr. for sex med Simon Spies: “Lad ham nu hvile i fred”

Gustav Pors Olesen & Simon Sandemand
sks@radio4.dk

Rejsekongen Simon Spies er kommet på de flestes læber efter en ny dokumentar fra DR.

Dokumentaren ‘Spies og morgenbolledamerne’ folder for alvor beskyldningerne om udnyttelse, overgreb – og endda vold – mod meget unge piger – ud. Piger, som han selv kaldte “morgenbolledamer”.

Ifølge dokumentaren tilbød Simon Spies kvinder penge for at stå seksuelt til rådighed for ham – nogle af dem var under 18 år, men det fremgår også, at Simon Spies har betalt 10.000 kr. for en nat med en 14-årig pige.

Men kritikken har taget overhånd. Sådan lyder det fra én af de kvinder, der selv har prøvet at få tilbudt penge for at have samleje med Simon Spies.

“Jeg mener, at der er et valg. De piger jeg så, de nød, at de fik ting. Man går efter Simon Spies nu så mange år efter. Lad ham nu hvile i fred og lad ham være. Han gjorde meget for Danmark,” siger Bonett Trusell, der som ung blev tilbudt at have sex med Simon Spies for 10.000 kroner til en fest.

Her sagde han også, at hvis hun ikke ville se på ham imens, kunne hun tage en pude hen over hovedet.

Tilbuddet afslog hun imidlertid.

Hør hele interviewet med Bonett Trusell, der mener, at kritikken af Simon Spies er overdrevet, her:

Læs også

27.01.23

Minister bliver kaldt i samråd efter sager om døde børn: “Det er dybt tragiske historier”

Indenrigs- og sundhedsminister Sophie Løhde (V) bliver nu kaldt i samråd om syriske børn, der er døde efter behandlingsforløb uden tolk. En otteårig pige og en treårig dreng med syrisk baggrund døde efter to behandlingsforløb, hvor lægerne ikke brugte en tolk, selvom børnenes familier kun taler sparsomt dansk. De to sager har fået flere lægefaglige…

Læs mere
27.01.23

Vælgerne møder SVM-regeringen med en knytnæve

Vælgerne flygter fra regeringen. En ny måling viser, at S går markant tilbage, mens V befinder sig på et historisk lavpunkt. Skulle de mon have studeret Anders Fogh Rasmusens gamle drejebog? Når Anders Fogh Rasmussen iagttager den massive kritik af SVM-regeringens plan om at skrotte store bededag som helligdag fra 2024, er han ikke i…

Læs mere
26.01.23

3-årig død af kræft efter fejlbehandling: Forældre blev misforstået

En kræftsyg treårig dreng med syrisk baggrund døde på et hospital i Odense efter et forløb, hvor forældrene gentagne gange forsøgte at få hjælp. Men lægerne brugte ikke en tolk og havde svært ved at forstå familien. Sagen er ikke enkeltstående. Den treårige dreng lå i hospitalssengen. Han var træt. Det var kun fire timer siden,…

Læs mere

FÅ DET BEDSTE FRA RADIO4

Hver uge laver vi 126 nye sprøde radiotimer til dig. Få serveret et lille nyt udpluk og bliv overrasket uge efter uge. Tilmeld dig vores nyhedsbrev der gør det let at gå på opdagelse i Radio4.

DELTAG I RADIO4 PANELET

Vi vil meget gerne høre, hvad du synes om vores indhold og om os. Derfor inviterer vi dig med i vores panel, hvor du kan give din mening til kende om, hvordan fremtidens taleradio skal lyde.

Læs mere om Radio4 panelet