Nyhedsartikel

Bonett fik tilbudt 10.000 kr. for sex med Simon Spies: “Lad ham nu hvile i fred”

Gustav Pors Olesen & Simon Sandemand
sks@radio4.dk

Rejsekongen Simon Spies er kommet på de flestes læber efter en ny dokumentar fra DR.

Dokumentaren ‘Spies og morgenbolledamerne’ folder for alvor beskyldningerne om udnyttelse, overgreb – og endda vold – mod meget unge piger – ud. Piger, som han selv kaldte “morgenbolledamer”.

Ifølge dokumentaren tilbød Simon Spies kvinder penge for at stå seksuelt til rådighed for ham – nogle af dem var under 18 år, men det fremgår også, at Simon Spies har betalt 10.000 kr. for en nat med en 14-årig pige.

Men kritikken har taget overhånd. Sådan lyder det fra én af de kvinder, der selv har prøvet at få tilbudt penge for at have samleje med Simon Spies.

“Jeg mener, at der er et valg. De piger jeg så, de nød, at de fik ting. Man går efter Simon Spies nu så mange år efter. Lad ham nu hvile i fred og lad ham være. Han gjorde meget for Danmark,” siger Bonett Trusell, der som ung blev tilbudt at have sex med Simon Spies for 10.000 kroner til en fest.

Her sagde han også, at hvis hun ikke ville se på ham imens, kunne hun tage en pude hen over hovedet.

Tilbuddet afslog hun imidlertid.

Hør hele interviewet med Bonett Trusell, der mener, at kritikken af Simon Spies er overdrevet, her:

Læs også

07.06.23

Venstre: Regeringen vil ikke have skærmforbud

Børne- og undervisningsminister, Mattias Tesfaye, vil ændre loven, så børn ikke eksponeres for skærme i dagtilbuddene. Men regeringen vil ikke indføre et skærmforbud, siger Venstres børneordfører. “Der bliver ikke tale om et skærmforbud. Socialdemokratiet, vores regeringspartner, ønsker heller ikke et forbud.” Sådan siger Venstres børne- og undervisningsordfører, Anni Matthiesen, til Radio4. Mandag meldte børne- og…

Læs mere
04.06.23

Ulv søger væk fra mennesker og bebyggede områder

Et nyt studie viser af en ulv undgår mennesker og foretrækker at være i natur. Det er en ung hanulv, der er GPS-mærket, og hvor ulven er observeret fra december til marts i år. Dataene viser, at den unge hanulv i 70 procent af tiden befandt sig på arealer, der betegnes som “natur”. Den befandt…

Læs mere
03.06.23

Hjemme igen efter 7 måneder i berygtet fængsel i Iran

Den 28-årige dansker Thomas Kjems fra Aalborg, der har siddet fængslet i Iran, er i dag kommet hjem til Danmark og genforenet med sin familie. Han landede efter middagstids i Københavns Lufthavn, hvor han til de mange fremmødte journalister sagde, at det var fantastisk at være hjemme igen. Han havde selv svært ved at tro,…

Læs mere

FÅ DET BEDSTE FRA RADIO4

Hver uge laver vi 126 nye sprøde radiotimer til dig. Få serveret et lille nyt udpluk og bliv overrasket uge efter uge. Tilmeld dig vores nyhedsbrev der gør det let at gå på opdagelse i Radio4.

[mc4wp_form id="3644"]

DELTAG I RADIO4 PANELET

Vi vil meget gerne høre, hvad du synes om vores indhold og om os. Derfor inviterer vi dig med i vores panel, hvor du kan give din mening til kende om, hvordan fremtidens taleradio skal lyde.

Læs mere om Radio4 panelet