Nyhedsartikel

Efterforskningsleder: ”Vi leder stadigvæk efter spor efter Mia.”

Ida Kristensen
idk@radio4.dk

Efter flere dages intens efterforskning efter Mia Skadhauge Stevn har Nordjyllands politi nu fundet dele af et lig, og det mener, der er tale om hende.

Det oplyser efterforskningsleder Frank Olsen på et pressemøde torsdag aften.

“Det er en samlet vurdering af efterforskning og sporsikring, der leder os til den konklusion,” sagde han på pressemødet.

Den 22-årige kvinde blev sidst set på videoovervågning, da hun steg ind i en mørk bil søndag morgen klokken 6.09.

Men nu mener politiet at have fundet dele af hendes lig.

Fortsætter efterforskning

Her fredag morgen har ’Radio4 Morgen’ talt med Frank Olsen. Politiet har brugt natten til at eftersøge Dronninglund Storskov, fortæller han. De genoptager arbejdet, når det bliver lyst.

“Vi leder stadigvæk efter spor efter Mia. Det kan være effekter eller selve Mia,” siger han til ’Radio4 Morgen’.

Hør interviewet med efterforskningsleder og vicepolitiinspektør, Frank Olsen, i ‘Radio4 Morgen’:

To mænd på 36 år er allerede sigtet for drabet.

Den ene blev fængslet, mens den anden blev løsladt, da de torsdag blev fremstillet i grundlovsforhør. Den løsladte mand er stadig sigtet i sagen.

Lige nu hører Nordjyllands Politi gerne fra vidner, der kan være med til at kortlægge Mias færden søndag og de to sigtedes færden i sagen.

De opfordrer samtidig til, at man henvender sig, hvis man har oplysninger om en sort Golf 2.0 TDI fra 2015, der kører på papegøjeplader. Det vil sige en nummerplade, der både er gul og hvid.

“Vi vil rigtig gerne høre fra vidner, der har set den bil. For det er den bil, der samler Mia op inde ved Vesterbro. Og det er formentlig også den bil, der har været i Hammer Bakker og Dronninglund Storskov,” siger Frank Olsen til ’Radio4 Morgen’.

Man kan henvende sig til Nordjyllands Politi på 114, hvis man har oplysninger i sagen.

Læs også

27.06.22

Rejselysten er tilbage

Ifølge flere rejsebureauer er der solgt markant flere rejser denne sommer end sommeren før corona. Men hvis man er en af dem, der skal flyve på ferie den kommende tid, så skal man væbne sig med tålmodighed, lyder det fra luftfartsanalytiker. Danskerne har i den grad fået rejselysten tilbage efter corona. Ifølge rejsebureauet TUI har…

Læs mere
26.06.22

Kronprinsparret dropper Herlufsholm

Prins Christian stopper på Herlufsholm, og prinsesse Isabella starter ikke som planlagt i 9. klasse på skolen efter sommerferien. Det fremgår af en udtalelse fra kronprinsparret på kongehusets hjemmeside. Beslutningen er truffet i kølvandet på den massive kritik af skolen. Senest har Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) kritiseret Herlufsholm i en foreløbig vurdering af…

Læs mere
25.06.22

Norge hæver trusselsniveauet til det højeste efter nattens masseskyderi

Det norske politis efterretningstjeneste, PST, hæver trusselsniveauet efter et dødeligt skyderi i Oslo i nat. Det meddeler chefen for PST, Roger Berg, på et pressemøde. Det bliver hævet fra det nuværende niveau på tre op til fem, som er det højeste niveau på skalaen. PST begrunder det øgede trusselsniveau med, at man tidligere har set,…

Læs mere

FÅ DET BEDSTE FRA RADIO4

Hver uge laver vi 126 nye sprøde radiotimer til dig. Få serveret et lille nyt udpluk og bliv overrasket uge efter uge. Tilmeld dig vores nyhedsbrev der gør det let at gå på opdagelse i Radio4.

DELTAG I RADIO4 PANELET

Vi vil meget gerne høre, hvad du synes om vores indhold og om os. Derfor inviterer vi dig med i vores panel, hvor du kan give din mening til kende om, hvordan fremtidens taleradio skal lyde.

Læs mere om Radio4 panelet