Nyhedsartikel

Efterforskningsleder: ”Vi leder stadigvæk efter spor efter Mia.”

Ida Kristensen
idk@radio4.dk

Efter flere dages intens efterforskning efter Mia Skadhauge Stevn har Nordjyllands politi nu fundet dele af et lig, og det mener, der er tale om hende.

Det oplyser efterforskningsleder Frank Olsen på et pressemøde torsdag aften.

“Det er en samlet vurdering af efterforskning og sporsikring, der leder os til den konklusion,” sagde han på pressemødet.

Den 22-årige kvinde blev sidst set på videoovervågning, da hun steg ind i en mørk bil søndag morgen klokken 6.09.

Men nu mener politiet at have fundet dele af hendes lig.

Fortsætter efterforskning

Her fredag morgen har ’Radio4 Morgen’ talt med Frank Olsen. Politiet har brugt natten til at eftersøge Dronninglund Storskov, fortæller han. De genoptager arbejdet, når det bliver lyst.

“Vi leder stadigvæk efter spor efter Mia. Det kan være effekter eller selve Mia,” siger han til ’Radio4 Morgen’.

Hør interviewet med efterforskningsleder og vicepolitiinspektør, Frank Olsen, i ‘Radio4 Morgen’:

To mænd på 36 år er allerede sigtet for drabet.

Den ene blev fængslet, mens den anden blev løsladt, da de torsdag blev fremstillet i grundlovsforhør. Den løsladte mand er stadig sigtet i sagen.

Lige nu hører Nordjyllands Politi gerne fra vidner, der kan være med til at kortlægge Mias færden søndag og de to sigtedes færden i sagen.

De opfordrer samtidig til, at man henvender sig, hvis man har oplysninger om en sort Golf 2.0 TDI fra 2015, der kører på papegøjeplader. Det vil sige en nummerplade, der både er gul og hvid.

“Vi vil rigtig gerne høre fra vidner, der har set den bil. For det er den bil, der samler Mia op inde ved Vesterbro. Og det er formentlig også den bil, der har været i Hammer Bakker og Dronninglund Storskov,” siger Frank Olsen til ’Radio4 Morgen’.

Man kan henvende sig til Nordjyllands Politi på 114, hvis man har oplysninger i sagen.

Læs også

26.03.23

Slut med graffiti, øl og skrald på gaden i England

Det offentlige rum skal se pænere ud i England. Det skal for eksempel være slut med at kaste skrald, tyggegummi eller cigaretskodder på gaden, og der skal ikke drikkes øl, når man venter på bussen eller besøger et krigsmindesmærke. Landets konservative premierminister, Rishi Sunak, vil introducere nye love i et forsøg på at slå ned…

Læs mere
25.03.23

Moderaterne har fået ungdomsparti og ser stort på nye meningsmålinger

Moderaterne i dag vedtaget at stifte et ungdomsparti Unge Moderater. Hidtil har partiet haft en ungdomsafdeling, som Ellen Emilie Mindegaard-Müllertz og Max Manøe Bjerregaard har stået i spidsen for. De skal også stå for at omdanne ungdomsafdelingen til et ungdomsparti frem mod næste årsmøde. Med et ungdomsparti kan der søges økonomisk støtte fra Dansk Ungdoms…

Læs mere
24.03.23

Nye Borgerlige-politiker om Svend Pedersen: “Det er træls”

Medlem af Nye Borgerliges hovedbestyrelse Svend Pedersen, har vakt opsigt med en række stærkt kontroversielle udtalelser. Og det er træls. Det mener Karsten Byrgesen, som sidder i Fredericia kommunalbestyrelse og regionsrådet for Region Syddanmark for Nye Borgerlige. Debatten om Svend Pedersens udsagn flytter fokus fra Nye Borgerliges politik. Og det generer blandt andet Karsten Byrgesen.…

Læs mere

FÅ DET BEDSTE FRA RADIO4

Hver uge laver vi 126 nye sprøde radiotimer til dig. Få serveret et lille nyt udpluk og bliv overrasket uge efter uge. Tilmeld dig vores nyhedsbrev der gør det let at gå på opdagelse i Radio4.

DELTAG I RADIO4 PANELET

Vi vil meget gerne høre, hvad du synes om vores indhold og om os. Derfor inviterer vi dig med i vores panel, hvor du kan give din mening til kende om, hvordan fremtidens taleradio skal lyde.

Læs mere om Radio4 panelet