Nyhedsartikel

Efterforskningsleder: ”Vi leder stadigvæk efter spor efter Mia.”

Ida Kristensen
idk@radio4.dk

Efter flere dages intens efterforskning efter Mia Skadhauge Stevn har Nordjyllands politi nu fundet dele af et lig, og det mener, der er tale om hende.

Det oplyser efterforskningsleder Frank Olsen på et pressemøde torsdag aften.

“Det er en samlet vurdering af efterforskning og sporsikring, der leder os til den konklusion,” sagde han på pressemødet.

Den 22-årige kvinde blev sidst set på videoovervågning, da hun steg ind i en mørk bil søndag morgen klokken 6.09.

Men nu mener politiet at have fundet dele af hendes lig.

Fortsætter efterforskning

Her fredag morgen har ’Radio4 Morgen’ talt med Frank Olsen. Politiet har brugt natten til at eftersøge Dronninglund Storskov, fortæller han. De genoptager arbejdet, når det bliver lyst.

“Vi leder stadigvæk efter spor efter Mia. Det kan være effekter eller selve Mia,” siger han til ’Radio4 Morgen’.

Hør interviewet med efterforskningsleder og vicepolitiinspektør, Frank Olsen, i ‘Radio4 Morgen’:

To mænd på 36 år er allerede sigtet for drabet.

Den ene blev fængslet, mens den anden blev løsladt, da de torsdag blev fremstillet i grundlovsforhør. Den løsladte mand er stadig sigtet i sagen.

Lige nu hører Nordjyllands Politi gerne fra vidner, der kan være med til at kortlægge Mias færden søndag og de to sigtedes færden i sagen.

De opfordrer samtidig til, at man henvender sig, hvis man har oplysninger om en sort Golf 2.0 TDI fra 2015, der kører på papegøjeplader. Det vil sige en nummerplade, der både er gul og hvid.

“Vi vil rigtig gerne høre fra vidner, der har set den bil. For det er den bil, der samler Mia op inde ved Vesterbro. Og det er formentlig også den bil, der har været i Hammer Bakker og Dronninglund Storskov,” siger Frank Olsen til ’Radio4 Morgen’.

Man kan henvende sig til Nordjyllands Politi på 114, hvis man har oplysninger i sagen.

Læs også

29.11.23

Udbredt mistanke om matchfixing hos håndboldspillere

Flere landsholdsspillere fra Danmark, Norge og Sverige tror, at de har deltaget i manipulerede håndboldkampe. Flere af de bedste håndboldspillere fra Danmark, Norge og Sverige har en mistanke om, at de på et tidspunkt har været involveret i kampe, der har været udsat for matchfixing. Det svarer de i en rundspørge, som DR har foretaget…

Læs mere
28.11.23

Sårede betjente og kvinder med samlejesmerter er på finansloven

En række mindre tiltag er på finansloven, som mandag blev indgået med historisk bredt flertal. Hjælp til sårede betjente og til skoleskibet Georg Stage samt til kvinder, som har ondt ved samleje. De elementer er på finansloven for næste år. Folketingspartierne har hver især kæmpet for en række mindre tiltag, som ikke fylder så meget…

Læs mere
27.11.23

Stormflod forgiftede Jens’ skibsværft

Stormfloden i oktober har hvirvlet gammel forurening op fra havbunden og forgiftet Jens Roligheds skibsværft på Stevns i så alvorlig grad, at han ikke kan arbejde der. Og det er et stigende problem. Jens Rolighed, der har et skibsværft ved Rødvig Havn, kan stadig ikke arbejde efter den stormflod, der ramte Danmark i oktober. Men…

Læs mere

DELTAG I RADIO4 PANELET

Vi vil meget gerne høre, hvad du synes om vores indhold og om os. Derfor inviterer vi dig med i vores panel, hvor du kan give din mening til kende om, hvordan fremtidens taleradio skal lyde.

Læs mere om Radio4 panelet