Hans Otto Bisgaard: Tabet af min søn ændrede min tro

Jeppe Bisgaards bisættelse Hans Otto Bisgaard

Skrevet af

2. november 2019

[vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1572708176660{padding-bottom: 20px !important;}”]Forrige sommer mistede den tidligere radiovært, Hans Otto Bisgaard sin søn, Jeppe Bisgaard til kræft. Han blev kun 47 år gammel. En tragedie der har sat mange tanker i gang, og også har påvirket hans tro. [/vc_column_text][vc_column_text]73-årige Hans Otto Bisgaard er ikke vokset op med en tro. Heller ikke det modsatte. Det var slet ikke et emne man talte om i hans barndomshjem. Men indimellem har han ønsket, at det var noget der var mere bundfældet i ham.

Men i dag, lidt mere end et år efter sin søns død, når han sidder på graven sammen med sin kone, Hanne Bisgaard, er der noget der har forandret sig.

“Når vi sidder ude på kirkegården, så er det som om, at der er en tro der som der ikke var før. Man begynder at spekulere over nogle ting, og vi er også begyndt at komme i kirken nu,” siger han.

Hvor er himlen?

Vi har en fantastisk præst, hvis mor er biskop. Og han fortalte én dag om en samtale han havde haft med hende om himlen.

“Vi siger jo: Fadervor du som er i himlen…. Ja men hvor er himlen? Hvor begynder den? Ovenover skyerne?”

“Der mente hans mor at det begyndte ved jordoverfladen. Fordi Gud er alle steder. Han er i himlen, og himlen er én centimeter over asfalten. Der findes han. Det er jo godt set og sagt, og det sætter én i gang med at tænke, selvom jeg ikke er opdraget til det,” fortæller Hans Otto Bisgaard i programmet, Tro på det med Isam B på R4DIO.

“Der må være noget der er større end det her, og når nu der sker noget så forfærdeligt som at miste et barn. Det sætter tingene i gang indeni én, så jeg vil sige vi tror mere end vi har gjort før,” siger han.

Du kan høre programmet Tro på det med Isam B. hver lørdag på RADIO4 kl. 14:05[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Afspiller nu

TALENTLAB

20:05
21:59