Nyhedsartikel

Her er Støjbergs folketingskandidater

Mikkel Juul

Danmarksdemokraterne gør sig klar til folketingsvalget med offentliggørelsen af deres kandidater.

30 forskellige folketingskandidater er blevet offentliggjort, og hun henter mange tidligere medlemmer fra både Dansk Folkeparti og Venstre.

Det oplyser partiet overfor Radio4. Samlet fordeler kandidaterne således:

13 med baggrund i Dansk Folkeparti.

11 med baggrund i Venstre.

1 med baggrund i Det konservative folkeparti.

5 uden baggrund i et andet parti.

Blandt de mest omtalte partistillere er Søren Espersen, Jens Henrik Thulesen Dahl og Hans Kristian Skibby, der alle tre er tidligere medlemmer af Dansk Folkeparti.

Blandt de tidligere venstrefolk er flere nu- eller forhenværende byrådspolitikere herunder nuværende kommunalbestyrelsesmedlem for Venstre i Nordfyns Kommune, Nikolaj Vang samt Vivi Altenburg, der tidligere har forsøgt at blive borgmester for Venstre i Ringkøbing-Skjern.

Det fremgår også, at Inger Støjberg selv stiller op i Nordjylland, hvor også Mette Frederiksen er opstillet.

Kønsfordelingen i Danmarksdemokraterne tager sig sådan ud:

17 mænd.

13 kvinder.

Hvis du ikke har fået hørt debatten mellem Inger Støjberg, Morten Messerschmidt og Lars Boje Mathiesen, så lyt med herunder:

Læs også

29.09.23

Værste iltsvind i over 20 år: ”En tragedie for dansk havmiljø”

Iltsvindet i de danske farvande er i år så voldsomt, at fisk og andre havorganismer i endnu større områder end tidligere dør af iltmangel. En helt ny rapport fra Nationalt Center for Miljø og Energi konkluderer det værste iltsvind i de danske farvande siden 2002. Det har katastrofale konsekvenser for fiskene og miljøet i de…

Læs mere
28.09.23

Tidligere Etisk Råd formand efterlyser mænds rettigheder i abortdebat

Mænds rettigheder er blevet forsømt i den debat, som de nye abortanbefalinger har skabt. Det mener den tidligere formand for Etisk Råd Gorm Greisen. Grænsen for den frie abort for kvinder har været diskuteret, efter Etisk Råd tirsdag anbefalede at hæve abortgrænsen til 18. graviditetsuge. Gorm Greisen, der er tidligere formand for Etisk Råd, hilser…

Læs mere
27.09.23

Booking.com skylder millioner til kunder – Horesta truer med sagsanlæg

Stribevis af danske hoteller og overnatningssteder har de seneste måneder berettet om manglende betaling fra bookingplatformen Booking.com. Det får brancheorganisationen for hoteller og restauranter til at true med sagsanlæg, hvis ikke selskabet har betalt kunderne tilbage indenfor to dage. Det skriver Turistmonitor. Dansk Erhverv har modtaget henvendelser fra knap 200 overnatningssteder om manglende betaling fra…

Læs mere

DELTAG I RADIO4 PANELET

Vi vil meget gerne høre, hvad du synes om vores indhold og om os. Derfor inviterer vi dig med i vores panel, hvor du kan give din mening til kende om, hvordan fremtidens taleradio skal lyde.

Læs mere om Radio4 panelet