Nyhedsartikel

Kunder går forgæves i tilbudsjagt

Gustav Pors Olesen
gup@radio4.dk

Bare fordi du finder et godt tilbud i supermarkedet, så er det ikke sikkert, at varen også er at finde på hylden.

Ifølge Avisen Danmark oplever flere og flere danskere, at selv på dagen, hvor tilbuddet på æg, ost eller fars begynder, er den pågældende vare udsolgt.

Også hos Forbrugerrådet Tænk har de lagt mærke til tendensen. Men ifølge jurist i Forbrugerrådet Tænk, Marie Frank-Nielsen er det ikke sikkert, at butikkerne gør det med vilje.

”Hvis det er en bevidst strategi fra butikkernes side at lokke med tilbud, som de ikke har, så er det en strategi, som vil bide dem selv i halen. Kunderne vil ende med at blive træt af det og finde andre steder at handle.”

Du kan høre hele interviewet med Marie Frank-Nielsen her:

En af dem, som har oplevet de manglende tilbud, er Connie Kondi Sørensen. Hun er overbevist om, at butikkerne gør det med vilje.

”Med situationen i øjeblikket, så opsøger jeg de gode tilbud. Jeg er der, når de åbner, og så oplever jeg ofte, at varerne ikke er der. Jeg kontakter altid personalet, og jeg kan se de tænker: ’Åh nej, nu kommer der endnu en sur kunde’. Så underskylder de selvfølgelig, men jeg har en fornemmelse af, at varen ikke er der, og at den aldrig nogensinde kommer.”

Du kan høre mere om Connie Kondi Sørensens oplevelser med manglende tilbudsvarer her:

På Trustpilot har kunder fra discountsupermarkederne Aldi, Lidl og til dels Netto skrevet kritiske anmeldelser om netop manglende tilbudsvarer. Det er i de samme butikker, at Connie Kondi Sørensen har oplevet de manglende varer.

På Radio4 har vi været i kontakt med de fire butikker, men ingen af dem har ønsket at stille op til et interview.

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Læs også

03.02.23

Pia Olsen Dyhr er Mette Frederiksens rival og redningskrans

Mens vælgerne flygter fra S, går SF frem. Pia Olsen Dyhr står ifølge målingerne nu i spidsen for landets næststørste parti. Det udfordrer Mette Frederiksen, men det kan ironisk nok også blive hendes redning. Det er næppe en illustration, som vækker begejstring i Socialdemokratiet, men torsdag aften hyggede mange SF’ere sig gevaldigt med at studere…

Læs mere
03.02.23

Mindre skærm og mere praktisk: Folkeskolen skal ændres

De ældste elever i grundskolen skal have flere praktiske fag, sådan lyder det fra Regeringen. Indsatsen skal efter regeringens ønske få flere elever til at uddanne sig til eksempelvis murer, elektriker eller bager. Forslaget mødes med stor velvilje fra Gordon Ørskov Madsen, som er formand i Danmarks Lærerforening. Blandt andet fordi at folkeskolen i alt for mange…

Læs mere
02.02.23

Lægeforeninger er tavse efter sager om døde børn – regionen afviser ansvar

Det er ikke Region Syddanmarks ansvar, når der sker alvorlige fejl hos praktiserende læger, lyder det fra udvalgsformand efter sager om døde børn. Praktiserende Lægers Organisation og Lægeforeningen afviser at stille op til interview.  Det er både “hjerteskærende” og “forfærdeligt,” at sprogbarrierer kan være med til at koste børn livet. Sådan lyder det fra Region Syddanmark,…

Læs mere

FÅ DET BEDSTE FRA RADIO4

Hver uge laver vi 126 nye sprøde radiotimer til dig. Få serveret et lille nyt udpluk og bliv overrasket uge efter uge. Tilmeld dig vores nyhedsbrev der gør det let at gå på opdagelse i Radio4.

DELTAG I RADIO4 PANELET

Vi vil meget gerne høre, hvad du synes om vores indhold og om os. Derfor inviterer vi dig med i vores panel, hvor du kan give din mening til kende om, hvordan fremtidens taleradio skal lyde.

Læs mere om Radio4 panelet