Nyhedsartikel

Kunder går forgæves i tilbudsjagt

Gustav Pors Olesen
gup@radio4.dk

Bare fordi du finder et godt tilbud i supermarkedet, så er det ikke sikkert, at varen også er at finde på hylden.

Ifølge Avisen Danmark oplever flere og flere danskere, at selv på dagen, hvor tilbuddet på æg, ost eller fars begynder, er den pågældende vare udsolgt.

Også hos Forbrugerrådet Tænk har de lagt mærke til tendensen. Men ifølge jurist i Forbrugerrådet Tænk, Marie Frank-Nielsen er det ikke sikkert, at butikkerne gør det med vilje.

”Hvis det er en bevidst strategi fra butikkernes side at lokke med tilbud, som de ikke har, så er det en strategi, som vil bide dem selv i halen. Kunderne vil ende med at blive træt af det og finde andre steder at handle.”

Du kan høre hele interviewet med Marie Frank-Nielsen her:

En af dem, som har oplevet de manglende tilbud, er Connie Kondi Sørensen. Hun er overbevist om, at butikkerne gør det med vilje.

”Med situationen i øjeblikket, så opsøger jeg de gode tilbud. Jeg er der, når de åbner, og så oplever jeg ofte, at varerne ikke er der. Jeg kontakter altid personalet, og jeg kan se de tænker: ’Åh nej, nu kommer der endnu en sur kunde’. Så underskylder de selvfølgelig, men jeg har en fornemmelse af, at varen ikke er der, og at den aldrig nogensinde kommer.”

Du kan høre mere om Connie Kondi Sørensens oplevelser med manglende tilbudsvarer her:

På Trustpilot har kunder fra discountsupermarkederne Aldi, Lidl og til dels Netto skrevet kritiske anmeldelser om netop manglende tilbudsvarer. Det er i de samme butikker, at Connie Kondi Sørensen har oplevet de manglende varer.

På Radio4 har vi været i kontakt med de fire butikker, men ingen af dem har ønsket at stille op til et interview.

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Læs også

29.05.23

Moderaterne-profil brød reglerne: Trak fortrolige oplysninger om udsatte klienter ud til sig selv

En ny sag rammer nu Moderaternes ordfører for udsatte mennesker, Nanna W. Gotfredsen, der ifølge Ekstra Bladet har brudt reglerne for datasikkerhed. “Jeg begik en fejl,” lyder det fra folketingsmedlemmet.  Mens Moderaternes folketingsmedlem Nanna W. Gotfredsen var suspenderet fra sin rolle som daglig leder i Gadejuristen, begyndte hun i strid med reglerne at hive fortrolige…

Læs mere
27.05.23

Lægeforeningen glæder sig over fokus på flere speciallæger

Det er positivt, at regeringen og Danske Regioner fredag blev enige om, at der skal uddannes flere speciallæger i de områder i Danmark, hvor der er rekrutteringsudfordringer. Sådan lyder det fra Lægeforeningens formand, Camilla Rathcke, dagen efter at en aftale om regionernes – og dermed en stor del af sundhedsvæsenets – økonomi blev indgået. –…

Læs mere
26.05.23

Hvem skal løfte den røde fane efter Mai Villadsen?

Enhedslisten holder årsmøde i weekenden, mens partiet står midt i et vadested. Med Mette Frederiksens SVM-regering forsvandt indflydelsen. Og samtidig skal liste Ø snart gennemføre et svært lederskifte. Da Pelle Dragsted torsdag gæstede Radio4’s politiske magasin ’Mandat’, glædede han sig over, at Enhedslistens frontkvinde, Mai Villadsen, venter barn og har kurs mod en kommende barselsorlov.…

Læs mere

FÅ DET BEDSTE FRA RADIO4

Hver uge laver vi 126 nye sprøde radiotimer til dig. Få serveret et lille nyt udpluk og bliv overrasket uge efter uge. Tilmeld dig vores nyhedsbrev der gør det let at gå på opdagelse i Radio4.

[mc4wp_form id="3644"]

DELTAG I RADIO4 PANELET

Vi vil meget gerne høre, hvad du synes om vores indhold og om os. Derfor inviterer vi dig med i vores panel, hvor du kan give din mening til kende om, hvordan fremtidens taleradio skal lyde.

Læs mere om Radio4 panelet