Lars Løkke er bitter mellem linjerne i ny bog

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) taler med pressen efter duel under Valgfolkemøde hos TV2 på Kvægtorvet i Odense, søndag den 19. maj 2019.. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)

Skrevet af

31. august 2020

shm@radio4.dk

shm@radio4.dk

Forhenværende statsminister og nuværende folketingsmedlem for Venstre, Lars Løkke Rasmussens erindringsbog, “Om det meste og de fleste”, udkommer i dag, men debatten raser allerede i kølvandet på bogens afsløringer og politiske stikpiller.

BT’s politiske kommentator, Henrik Qvortrup, har allerede haft lejlighed til at læse bogen, som, han mener, at alle politisk interesserede danskere bør læse:

”Det er en underholdende bog og Løkke skriver som en drøm. Der er al mulig grund til at læse den bog, om ikke andet for dens sproglige kvaliteter,” siger han til Radio4 Morgen.

Ifølge Henrik Qvortrup er bogen – hvis man læser mellem linjerne – gennemsyret af bitterhed. Særligt i det afsnit, hvor Lars Løkke beskriver formandsopgøret, som endte med at koste ham titlen som formand for Venstre.

Derudover mener Qvortrup, at Lars Løkke efter denne bog bliver nødt til at tage et endeligt valg om sin fremtid og livet i politik.

“Efter alt det, der er sagt, så må Løkke træffe et af to valg. Det ene er fuldstændig at trække sig fra politik, det andet er at starte noget for sig selv,” forklarer Henrik Qvortrup , BT’s politiske kommentator, til Radio4 Morgen.

Hør hele interviewet her:

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Afspiller nu

AFTENRADIO

16:05
19:00