Nyhedsartikel

Morten Messerschmidt er ny formand for Dansk Folkeparti

Morten Messerschmidt er den nye formand for Dansk Folkeparti. Det stod klart, efter partiets ekstraordinære årsmøde i Herning i dag.

Men hvem er manden, der skal overtage arven efter Kristian Thulesen Dahl og Pia Kjærsgaard?

I foråret 2021 inviterede Lærke Kløvedal Morten Messerschmidt til middag og samtale i podcasten ‘Det sidste måltid’. Her delte Messerschmidt gavmildt ud af sin historie, da han fortalte om, hvordan han som ung forelskede sig i klassisk musik, og derfor tidligt formåede at skille sig ud fra mængden. Det har vist sig i hans politiske virke, hvor hans synspunkter ofte skiller vandene.

Det har også medført uforudsete oplevelser, der har fået ham til at tvivle på, om han ville have valgt den politiske karriere, hvis han havde kendt til de medfølgende konsekvenser i dag. Hør ham også fortælle om, da han for nylig blevet værge for sin afdøde søsters børn.

Hør ‘Det sidste måltid’ med Morten Messerschmidt her:

Læs også

26.03.23

Slut med graffiti, øl og skrald på gaden i England

Det offentlige rum skal se pænere ud i England. Det skal for eksempel være slut med at kaste skrald, tyggegummi eller cigaretskodder på gaden, og der skal ikke drikkes øl, når man venter på bussen eller besøger et krigsmindesmærke. Landets konservative premierminister, Rishi Sunak, vil introducere nye love i et forsøg på at slå ned…

Læs mere
25.03.23

Moderaterne har fået ungdomsparti og ser stort på nye meningsmålinger

Moderaterne i dag vedtaget at stifte et ungdomsparti Unge Moderater. Hidtil har partiet haft en ungdomsafdeling, som Ellen Emilie Mindegaard-Müllertz og Max Manøe Bjerregaard har stået i spidsen for. De skal også stå for at omdanne ungdomsafdelingen til et ungdomsparti frem mod næste årsmøde. Med et ungdomsparti kan der søges økonomisk støtte fra Dansk Ungdoms…

Læs mere
24.03.23

Nye Borgerlige-politiker om Svend Pedersen: “Det er træls”

Medlem af Nye Borgerliges hovedbestyrelse Svend Pedersen, har vakt opsigt med en række stærkt kontroversielle udtalelser. Og det er træls. Det mener Karsten Byrgesen, som sidder i Fredericia kommunalbestyrelse og regionsrådet for Region Syddanmark for Nye Borgerlige. Debatten om Svend Pedersens udsagn flytter fokus fra Nye Borgerliges politik. Og det generer blandt andet Karsten Byrgesen.…

Læs mere

FÅ DET BEDSTE FRA RADIO4

Hver uge laver vi 126 nye sprøde radiotimer til dig. Få serveret et lille nyt udpluk og bliv overrasket uge efter uge. Tilmeld dig vores nyhedsbrev der gør det let at gå på opdagelse i Radio4.

DELTAG I RADIO4 PANELET

Vi vil meget gerne høre, hvad du synes om vores indhold og om os. Derfor inviterer vi dig med i vores panel, hvor du kan give din mening til kende om, hvordan fremtidens taleradio skal lyde.

Læs mere om Radio4 panelet