Nyhedsartikel

Morten Messerschmidt er ny formand for Dansk Folkeparti

Morten Messerschmidt er den nye formand for Dansk Folkeparti. Det stod klart, efter partiets ekstraordinære årsmøde i Herning i dag.

Men hvem er manden, der skal overtage arven efter Kristian Thulesen Dahl og Pia Kjærsgaard?

I foråret 2021 inviterede Lærke Kløvedal Morten Messerschmidt til middag og samtale i podcasten ‘Det sidste måltid’. Her delte Messerschmidt gavmildt ud af sin historie, da han fortalte om, hvordan han som ung forelskede sig i klassisk musik, og derfor tidligt formåede at skille sig ud fra mængden. Det har vist sig i hans politiske virke, hvor hans synspunkter ofte skiller vandene.

Det har også medført uforudsete oplevelser, der har fået ham til at tvivle på, om han ville have valgt den politiske karriere, hvis han havde kendt til de medfølgende konsekvenser i dag. Hør ham også fortælle om, da han for nylig blevet værge for sin afdøde søsters børn.

Hør ‘Det sidste måltid’ med Morten Messerschmidt her:

Læs også

28.11.22

Danske Patienter vil have genåbnet klager over eksperimenterende kirurg

Danske Patienter vil have Styrelsen for Patientklager til at genåbne gamle klagesager. En ny gennemgang af en klagesag har nemlig vist, at styrelsen overså et scanningsbillede i vurderingen. I mere end ti år udførte en kirurg kontroversielle ankeloperationer, hvor kirurgen rekonstruerede ledbånd i anklen på flere hundrede patienter på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital. Men i…

Læs mere
27.11.22

Styrelse indrømmer fejl: Patient blev opereret uden grund

Styrelsen for Patientklager har for første gang erkendt, at man har begået en fejl. Styrelsen glemte at kigge på et scanningsbillede. Foruroligende og kritisabelt, mener Danske Patienter. I flere år indgik mere end 500 patienter uvidende i to kirurgers eksperimenterende operationer på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital. En af dem var Lærke Haveman. Helt nye oplysninger,…

Læs mere
27.11.22

Kommentator: Pape er fredet for nu

Søren Pape Poulsen bliver på formandsposten i Det Konservative Folkeparti – i hvert fald et stykke tid endnu. Det siger politisk kommentator Hans Engell efter De Konservatives hovedbestyrelse her i weekenden har udtrykt enstemmig opbakning til formanden på trods af et skuffende valgresultat den 1. november. Hans Engell siger, fredningen var forventet, fordi Det Konservative…

Læs mere

FÅ DET BEDSTE FRA RADIO4

Hver uge laver vi 126 nye sprøde radiotimer til dig. Få serveret et lille nyt udpluk og bliv overrasket uge efter uge. Tilmeld dig vores nyhedsbrev der gør det let at gå på opdagelse i Radio4.

DELTAG I RADIO4 PANELET

Vi vil meget gerne høre, hvad du synes om vores indhold og om os. Derfor inviterer vi dig med i vores panel, hvor du kan give din mening til kende om, hvordan fremtidens taleradio skal lyde.

Læs mere om Radio4 panelet