Nyhedsartikel

Morten Messerschmidt er ny formand for Dansk Folkeparti

Morten Messerschmidt er den nye formand for Dansk Folkeparti. Det stod klart, efter partiets ekstraordinære årsmøde i Herning i dag.

Men hvem er manden, der skal overtage arven efter Kristian Thulesen Dahl og Pia Kjærsgaard?

I foråret 2021 inviterede Lærke Kløvedal Morten Messerschmidt til middag og samtale i podcasten ‘Det sidste måltid’. Her delte Messerschmidt gavmildt ud af sin historie, da han fortalte om, hvordan han som ung forelskede sig i klassisk musik, og derfor tidligt formåede at skille sig ud fra mængden. Det har vist sig i hans politiske virke, hvor hans synspunkter ofte skiller vandene.

Det har også medført uforudsete oplevelser, der har fået ham til at tvivle på, om han ville have valgt den politiske karriere, hvis han havde kendt til de medfølgende konsekvenser i dag. Hør ham også fortælle om, da han for nylig blevet værge for sin afdøde søsters børn.

Hør ‘Det sidste måltid’ med Morten Messerschmidt her:

Læs også

27.06.22

Rejselysten er tilbage

Ifølge flere rejsebureauer er der solgt markant flere rejser denne sommer end sommeren før corona. Men hvis man er en af dem, der skal flyve på ferie den kommende tid, så skal man væbne sig med tålmodighed, lyder det fra luftfartsanalytiker. Danskerne har i den grad fået rejselysten tilbage efter corona. Ifølge rejsebureauet TUI har…

Læs mere
26.06.22

Kronprinsparret dropper Herlufsholm

Prins Christian stopper på Herlufsholm, og prinsesse Isabella starter ikke som planlagt i 9. klasse på skolen efter sommerferien. Det fremgår af en udtalelse fra kronprinsparret på kongehusets hjemmeside. Beslutningen er truffet i kølvandet på den massive kritik af skolen. Senest har Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) kritiseret Herlufsholm i en foreløbig vurdering af…

Læs mere
25.06.22

Norge hæver trusselsniveauet til det højeste efter nattens masseskyderi

Det norske politis efterretningstjeneste, PST, hæver trusselsniveauet efter et dødeligt skyderi i Oslo i nat. Det meddeler chefen for PST, Roger Berg, på et pressemøde. Det bliver hævet fra det nuværende niveau på tre op til fem, som er det højeste niveau på skalaen. PST begrunder det øgede trusselsniveau med, at man tidligere har set,…

Læs mere

FÅ DET BEDSTE FRA RADIO4

Hver uge laver vi 126 nye sprøde radiotimer til dig. Få serveret et lille nyt udpluk og bliv overrasket uge efter uge. Tilmeld dig vores nyhedsbrev der gør det let at gå på opdagelse i Radio4.

DELTAG I RADIO4 PANELET

Vi vil meget gerne høre, hvad du synes om vores indhold og om os. Derfor inviterer vi dig med i vores panel, hvor du kan give din mening til kende om, hvordan fremtidens taleradio skal lyde.

Læs mere om Radio4 panelet