Nyhedsartikel

Ny grim sag for Jon Stephensen fra Moderaterne kan blive skæbnesvanger

Susanne Diekema
sudi@radio4.dk

Kulturordfører Jon Stephensen er igen kommet i det skarpe søgelys, efter at det er kommet frem, at han har skrevet til et 19-årigt kvindeligt medlem i partiet, at hun “er smuk med den lækreste krop”. Beskeden er sendt den 9. februar, og får nu ledelsen i Unge Moderater til at kræve handling. Kultur- og udenrigsordfører Jon Stephensen hører ikke længere hjemme i partiet, siger de ifølge TV2.

Moderaternes partisekretær Kirsten Munch Andersen tager også afstand.

TV2 er i besiddelse af den fulde korrespondance mellem Jon Stephensen og den 19-årige kvinde, og den 63-årige Jon Stephensen har ifølge tv-stationen ingen kommentarer til sagen.

Den seneste sag er grim for Jon Stephensen. Han har tidligere har været beskyldt for at forfalske en underskrift og grænseoverskridende adfærd, da han var teaterdirektør for Aveny-T. Den nye sag kan måske komme til at koste ham dyrt – vurderer politisk redaktør på Radio4, Thomas Larsen. Hør interviewet med ham her:

Læs også

07.06.23

Venstre: Regeringen vil ikke have skærmforbud

Børne- og undervisningsminister, Mattias Tesfaye, vil ændre loven, så børn ikke eksponeres for skærme i dagtilbuddene. Men regeringen vil ikke indføre et skærmforbud, siger Venstres børneordfører. “Der bliver ikke tale om et skærmforbud. Socialdemokratiet, vores regeringspartner, ønsker heller ikke et forbud.” Sådan siger Venstres børne- og undervisningsordfører, Anni Matthiesen, til Radio4. Mandag meldte børne- og…

Læs mere
04.06.23

Ulv søger væk fra mennesker og bebyggede områder

Et nyt studie viser af en ulv undgår mennesker og foretrækker at være i natur. Det er en ung hanulv, der er GPS-mærket, og hvor ulven er observeret fra december til marts i år. Dataene viser, at den unge hanulv i 70 procent af tiden befandt sig på arealer, der betegnes som “natur”. Den befandt…

Læs mere
03.06.23

Hjemme igen efter 7 måneder i berygtet fængsel i Iran

Den 28-årige dansker Thomas Kjems fra Aalborg, der har siddet fængslet i Iran, er i dag kommet hjem til Danmark og genforenet med sin familie. Han landede efter middagstids i Københavns Lufthavn, hvor han til de mange fremmødte journalister sagde, at det var fantastisk at være hjemme igen. Han havde selv svært ved at tro,…

Læs mere

FÅ DET BEDSTE FRA RADIO4

Hver uge laver vi 126 nye sprøde radiotimer til dig. Få serveret et lille nyt udpluk og bliv overrasket uge efter uge. Tilmeld dig vores nyhedsbrev der gør det let at gå på opdagelse i Radio4.

[mc4wp_form id="3644"]

DELTAG I RADIO4 PANELET

Vi vil meget gerne høre, hvad du synes om vores indhold og om os. Derfor inviterer vi dig med i vores panel, hvor du kan give din mening til kende om, hvordan fremtidens taleradio skal lyde.

Læs mere om Radio4 panelet