Pape og ægtemanden går fra hinanden

Søren Pape Poulsen med Josue Medina Vasquez ved en officiel lejlighed. For første gang går De Konservative med i Copenhagen Pride. Partiet vil gøre op med den homofobi, som især kommer til udtryk på de sociale medier, siger Pape. 18-08-2017. /ritzau/Stine Tidsvilde/arkiv.

Skrevet af

14. september 2022

De Konservatives formand, Søren Pape Poulsen, skriver på Facebook, at han og ægtemanden Josue Medina Vasquez Poulsen går fra hinanden.

Meldingen kommer efter en række sager med Josue Medina Vasquez Poulsen i fokus. I sidste uge beklagede Pape, der er statsministerkandidat, at hans mand har sagt forkerte ting, som Pape selv har viderebragt i offentligheden.

– Nogle dage er sværere end andre. Sådan en dag er i dag. Josue og jeg går fra hinanden, skriver Pape på Facebook.

– Der har været meget skriveri om mit privatliv mm. gennem et stykke tid. Jeg ønsker ikke at gå yderligere ind i dette, men blot sige at vi begge er enige om, at vores ægteskab er slut og ønsker hinanden det bedste videre på livets rejse.

Du kan se opslaget fra Søren Pape Poulsen her:

Søren Pape Poulsen skriver i opslaget, at han ikke har yderligere kommentarer til medierne. Men han kan ikke regne med, at interessen fra medierne vil falde, vurderer politisk kommentator og tidligere kommunikationschef hos De Konservative, Benny Damsgaard.

“At det nu er meldt ud, at de skal skilles, vil få pressens nysgerrighed til at vokse massivt de kommende dage. Nysgerrige journalister stiller sig selv spørgsmålet, om der er mere, end det der har været fremme allerede,” siger Benny Damsgaard til Radio4 Morgen.

Hør hele interviewet med Benny Damsgaard her:

/ritzau/
Foto: Tidsvilde Stine/Ritzau Scanpix

Afspiller nu

KRANIEBRUD

12:05
13:00