Nyhedsartikel

Tidligere drabschef om forsvundet 22-årig kvinde: ”Det er en sag, der får alle alarmklokker til at ringe”

Mia Skadhauge Stevn, der forsvandt natten til søndag, er stadig ikke fundet. Politiet oplyser, at den 22-årige kvinde sidst blev set ved en Netto på Vesterbro i Aalborg. Her blev hun set stige ind i en sort bil, som de formoder var en pirattaxa.

To 36-årige mænd er blevet anholdt i forbindelse med sagen om den savnede 22-årige kvinde Mia Skadhauge Stevn. Det oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Her lyder det, at betjente onsdag eftermiddag arbejder på to adresser i henholdsvis Østervrå og Flauenskjold.

På en af disse adresser er der fundet en bil, som formentlig er identisk med den mørke bil, som samlede Mia Skadhauge Stevn op efter en bytur i Aalborg natten til søndag.

Det var sidste gang, at den 22-årige kvinde blev set. Hun er fortsat ikke fundet.

En alvorlig sag

I morges talte Radio4 Morgen med den tidligere drabschef og leder af Københavns Politis afdeling for personfarlig kriminalitet Jens Møller Jensen. Han kaldte det “en sag, der får alle alarmklokker til at ringe.”

”Lige nu trækker politiet på alle de ressourcer, de overhovedet kan,” fortsatte han.

Siden Mia Skadhauge Stevn forsvandt tidligt søndag morgen, har politiet efterspurgt informationer og materiale i form af videoer eller billeder, der kunne hjælpe efterforskningen på vej.

En overvågningsvideo, der viser hende stige ind i en mørk bil på Vesterbro klokken 06.09, er det sidste spor af hende.

Siden offentliggjorde politiet et grynet billede af bilen, og det er blandt andet en stribe henvendelser fra offentligheden, som har ført til anholdelsen af de to mænd.

“Tilsammen har dette intense forløb gjort, at vi i dag kunne skride til anholdelse af to mænd. De sidder aktuelt til afhøring hos politiet,” udtaler lederen af efterforskningen, vicepolitiinspektør Frank Olsen, i pressemeddelelsen onsdag.

Det er ikke oplyst, om de to anholdte mænd bor på adresserne i Vendsyssel. De blev anholdt klokken 11.20 onsdag formiddag.

Der er heller ingen oplysninger om, hvad der konkret har fået politiet til at sigte de to mænd for drab.

“Vi beder om pressens og offentlighedens forståelse for, at politiet nu har et stort og omfattende arbejder med at kortlægge hele forløbet, før, under og efter at den 22-årige kvinde forsvandt,” udtaler Frank Olsen i meddelelsen.

De pårørende til Mia Skadhauge Stevn er underrettet, men af hensyn til familien vil politiet ikke udtale sig yderligere om efterforskningen.

 

Hvis man har oplysninger omkring Mia Skadhauge Stevn, som altså forsvandt natten til søndag, som kan hjælpe politiet i opklaringen kan man kontakte Nordjyllands Politi på telefonnummer 114.

 

Foto: Nordjyllands Politi

Læs også

27.03.23

Ni ud af ti får nej til vaccine-erstatning

Langt de fleste, der søger erstatning for helbredsskader efter covid19-vaccine, får afslag. Hos Patienterstatningen har 109 ansøgere fået erstatning, mens 1080 er blevet afslået. Afslagene skyldes oftest, at de faglige eksperter hos Patienterstatning ikke ser tilstrækkeligt bevis for, at det givne helbredsproblem skyldes vaccinen. Theresa Dam Andersen er advokat og partner hos LRP Advokater i…

Læs mere
26.03.23

Slut med graffiti, øl og skrald på gaden i England

Det offentlige rum skal se pænere ud i England. Det skal for eksempel være slut med at kaste skrald, tyggegummi eller cigaretskodder på gaden, og der skal ikke drikkes øl, når man venter på bussen eller besøger et krigsmindesmærke. Landets konservative premierminister, Rishi Sunak, vil introducere nye love i et forsøg på at slå ned…

Læs mere
25.03.23

Moderaterne har fået ungdomsparti og ser stort på nye meningsmålinger

Moderaterne i dag vedtaget at stifte et ungdomsparti Unge Moderater. Hidtil har partiet haft en ungdomsafdeling, som Ellen Emilie Mindegaard-Müllertz og Max Manøe Bjerregaard har stået i spidsen for. De skal også stå for at omdanne ungdomsafdelingen til et ungdomsparti frem mod næste årsmøde. Med et ungdomsparti kan der søges økonomisk støtte fra Dansk Ungdoms…

Læs mere

FÅ DET BEDSTE FRA RADIO4

Hver uge laver vi 126 nye sprøde radiotimer til dig. Få serveret et lille nyt udpluk og bliv overrasket uge efter uge. Tilmeld dig vores nyhedsbrev der gør det let at gå på opdagelse i Radio4.

DELTAG I RADIO4 PANELET

Vi vil meget gerne høre, hvad du synes om vores indhold og om os. Derfor inviterer vi dig med i vores panel, hvor du kan give din mening til kende om, hvordan fremtidens taleradio skal lyde.

Læs mere om Radio4 panelet