Nyhedsartikel

Tidligere drabschef om forsvundet 22-årig kvinde: ”Det er en sag, der får alle alarmklokker til at ringe”

Mia Skadhauge Stevn, der forsvandt natten til søndag, er stadig ikke fundet. Politiet oplyser, at den 22-årige kvinde sidst blev set ved en Netto på Vesterbro i Aalborg. Her blev hun set stige ind i en sort bil, som de formoder var en pirattaxa.

To 36-årige mænd er blevet anholdt i forbindelse med sagen om den savnede 22-årige kvinde Mia Skadhauge Stevn. Det oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Her lyder det, at betjente onsdag eftermiddag arbejder på to adresser i henholdsvis Østervrå og Flauenskjold.

På en af disse adresser er der fundet en bil, som formentlig er identisk med den mørke bil, som samlede Mia Skadhauge Stevn op efter en bytur i Aalborg natten til søndag.

Det var sidste gang, at den 22-årige kvinde blev set. Hun er fortsat ikke fundet.

En alvorlig sag

I morges talte Radio4 Morgen med den tidligere drabschef og leder af Københavns Politis afdeling for personfarlig kriminalitet Jens Møller Jensen. Han kaldte det “en sag, der får alle alarmklokker til at ringe.”

”Lige nu trækker politiet på alle de ressourcer, de overhovedet kan,” fortsatte han.

Siden Mia Skadhauge Stevn forsvandt tidligt søndag morgen, har politiet efterspurgt informationer og materiale i form af videoer eller billeder, der kunne hjælpe efterforskningen på vej.

En overvågningsvideo, der viser hende stige ind i en mørk bil på Vesterbro klokken 06.09, er det sidste spor af hende.

Siden offentliggjorde politiet et grynet billede af bilen, og det er blandt andet en stribe henvendelser fra offentligheden, som har ført til anholdelsen af de to mænd.

“Tilsammen har dette intense forløb gjort, at vi i dag kunne skride til anholdelse af to mænd. De sidder aktuelt til afhøring hos politiet,” udtaler lederen af efterforskningen, vicepolitiinspektør Frank Olsen, i pressemeddelelsen onsdag.

Det er ikke oplyst, om de to anholdte mænd bor på adresserne i Vendsyssel. De blev anholdt klokken 11.20 onsdag formiddag.

Der er heller ingen oplysninger om, hvad der konkret har fået politiet til at sigte de to mænd for drab.

“Vi beder om pressens og offentlighedens forståelse for, at politiet nu har et stort og omfattende arbejder med at kortlægge hele forløbet, før, under og efter at den 22-årige kvinde forsvandt,” udtaler Frank Olsen i meddelelsen.

De pårørende til Mia Skadhauge Stevn er underrettet, men af hensyn til familien vil politiet ikke udtale sig yderligere om efterforskningen.

 

Hvis man har oplysninger omkring Mia Skadhauge Stevn, som altså forsvandt natten til søndag, som kan hjælpe politiet i opklaringen kan man kontakte Nordjyllands Politi på telefonnummer 114.

 

Foto: Nordjyllands Politi

Læs også

27.09.23

Booking.com skylder millioner til kunder – Horesta truer med sagsanlæg

Stribevis af danske hoteller og overnatningssteder har de seneste måneder berettet om manglende betaling fra bookingplatformen Booking.com. Det får brancheorganisationen for hoteller og restauranter til at true med sagsanlæg, hvis ikke selskabet har betalt kunderne tilbage indenfor to dage. Det skriver Turistmonitor. Dansk Erhverv har modtaget henvendelser fra knap 200 overnatningssteder om manglende betaling fra…

Læs mere
26.09.23

Regeringen afblæser energikrise og maksimal temperatur

For et år siden hærgede energikrisen i Europa, og der blev indført en maksimal temperatur på 19 grader i visse offentlige bygninger såsom skoler og borgerservice. Men flertalsregeringen ophæver tirsdag den instruks. Det betyder, at visse offentlige arbejdspladser igen må have en temperatur på mellem 20 og 23 grader. – Europa er stadigvæk udfordret på…

Læs mere
25.09.23

Kommune bøjer reglerne: Sender to kvinder afsted til prins Christians fest

Københavns Kommune har, som den eneste kommune i landet, valgt at sende to 18-årige kvinder afsted til gallataffel i anledning af prins Christians fødselsdag. Stort set alle kommuner har nu udpeget de to 18-årige, der i oktober skal til gallataffel på Christiansborg Slot i anledningen af Prins Christians fødselsdag. En ung kvinde og en ung…

Læs mere

DELTAG I RADIO4 PANELET

Vi vil meget gerne høre, hvad du synes om vores indhold og om os. Derfor inviterer vi dig med i vores panel, hvor du kan give din mening til kende om, hvordan fremtidens taleradio skal lyde.

Læs mere om Radio4 panelet