Nyhedsartikel

DANMARK STEMMER: Følg valget om forsvarsforbeholdet live på Radio4

Onsdag den 1. juni går danskerne til stemmeurnerne om forsvarsforbeholdet, og det store spørgsmål bliver besvaret. Bliver det et ja eller nej?

Hold dig opdateret dagen igennem på Radio4, som giver dig de seneste nyheder, reaktioner og kommentarer, lige fra valget bliver ringet i gang klokken otte, til der foreligger et endeligt resultat sent onsdag aften.

Med udvidet livesending og en valgaften special med nyheder hver halve time holder Radio4 dig dagen igennem opdateret, orienteret og informeret om, hvilke konsekvenser et ja eller et nej vil få for den danske forsvarspolitik i fremtiden.

Onsdag den 1. juni:

RADIO4MORGEN:
Kl. 06.05-09.00  Kasper Harboe og Anne Philipsen sender morgenradio og er klar, når valgstederne åbner klokken otte.

AFTENRADIO – FØR VALGAFTEN:
Kl. 17.05-19.00  Christina Ankerhus varmer op til valgaftenen og har rykket Aftenradio et par timer frem, hvor hun indhenter de sidste kommentarer og opdateringer fra vores livereporter, inden valgstederne lukker kl. 20.00

VALG PÅ RADIO4:
Kl. 19.05-00.00  Pernille Rudbæk og Dagmar Eben Østergaard holder dig aftenen igennem opdateret på de seneste prognoser og stemmeoptællinger, de indhenter kommentarer og politiske reaktioner, mens Radio4’s politiske redaktør, Thomas Larsen, sammen med Radio4’s Europakorrespondent, Mads Anneberg, der er med fra Ukraine, vil analysere resultatets betydning både herhjemme og i resten af Europa. Hver halve time giver Signe Ribergaard et nyhedsoverblik.

Torsdag den 2. juni

RADIO4 VALGMORGEN:
Kl. 05.34-09.00  Kasper Harboe og Anne Philipsen giver dig det store overblik med analyser om resultatets betydning og med reaktioner fra valgets politiske vindere og tabere.

EFTER VALGET – HVAD SÅ NU, DANMARK?:
Kl. 13.05-14.00  Astrid Striib Date perspektiverer valgresultatets konsekvenser for Danmark, og hvilken betydning det fremover vil få for vores samarbejde med de øvrige EU-lande.

Kan du ikke vente til valgdagen, kan du tyvstarte lidt med mini-serien ‘De forbandede forhold’, hvor Uffe Ellemann-Jensen og Drude Dahlerup gør dig lidt klogere på den 30 år lange historie om vores fire forbehold. Du kan lytte til de to afsnit her, eller finde dem i Radio4’s app.

Læs også

04.12.22

Forbrugere skifter elprodukt som aldrig før

Aldrig før har så mange kunder skiftet mellem forskellige elprodukter. Sådan lyder det fra direktør for Norlys’ energiforretning Mads Brøgger. “I oktober havde vi 85.000 der skiftede produkt, i november var det 52.000. Til sammenligning havde vi tidligere mellem 5000 og 7000, der skiftede produkt om måneden, når det gik højt for sig,” siger direktør…

Læs mere
03.12.22

De Konservative er ude af regeringsforhandlingerne

De Konservative melder sig ud af regeringsforhandlingerne. Det meddeler partiets formand, Søren Pape Poulsen, på Facebook. Her skriver han, at den konservative folketingsgruppe enstemmigt har besluttet, at partiet ikke skal gå videre med regeringsforhandlingerne. “Når alt kommer til alt, så mener jeg ikke, at det er foreneligt, med de løfter vi gav i valgkampen, og…

Læs mere
03.12.22

Danskerne er klar til at tage imod flere ukrainske flygtninge

Danmark skal fortsætte med at tage imod ukrainske flygtninge. Det siger et stort flertal i en måling, som Voxmeter har lavet for Ritzau. Frosten er for alvor ved at sætte ind i Ukraine, samtidig med at Rusland angriber kritisk infrastruktur, der blandt andet producerer varme. Det vurderer Nato kan få flere ukrainere til at flygte. Men…

Læs mere

FÅ DET BEDSTE FRA RADIO4

Hver uge laver vi 126 nye sprøde radiotimer til dig. Få serveret et lille nyt udpluk og bliv overrasket uge efter uge. Tilmeld dig vores nyhedsbrev der gør det let at gå på opdagelse i Radio4.

DELTAG I RADIO4 PANELET

Vi vil meget gerne høre, hvad du synes om vores indhold og om os. Derfor inviterer vi dig med i vores panel, hvor du kan give din mening til kende om, hvordan fremtidens taleradio skal lyde.

Læs mere om Radio4 panelet