Nyhedsartikel

DANMARK STEMMER: Følg valget om forsvarsforbeholdet live på Radio4

Onsdag den 1. juni går danskerne til stemmeurnerne om forsvarsforbeholdet, og det store spørgsmål bliver besvaret. Bliver det et ja eller nej?

Hold dig opdateret dagen igennem på Radio4, som giver dig de seneste nyheder, reaktioner og kommentarer, lige fra valget bliver ringet i gang klokken otte, til der foreligger et endeligt resultat sent onsdag aften.

Med udvidet livesending og en valgaften special med nyheder hver halve time holder Radio4 dig dagen igennem opdateret, orienteret og informeret om, hvilke konsekvenser et ja eller et nej vil få for den danske forsvarspolitik i fremtiden.

Onsdag den 1. juni:

RADIO4MORGEN:
Kl. 06.05-09.00  Kasper Harboe og Anne Philipsen sender morgenradio og er klar, når valgstederne åbner klokken otte.

AFTENRADIO – FØR VALGAFTEN:
Kl. 17.05-19.00  Christina Ankerhus varmer op til valgaftenen og har rykket Aftenradio et par timer frem, hvor hun indhenter de sidste kommentarer og opdateringer fra vores livereporter, inden valgstederne lukker kl. 20.00

VALG PÅ RADIO4:
Kl. 19.05-00.00  Pernille Rudbæk og Dagmar Eben Østergaard holder dig aftenen igennem opdateret på de seneste prognoser og stemmeoptællinger, de indhenter kommentarer og politiske reaktioner, mens Radio4’s politiske redaktør, Thomas Larsen, sammen med Radio4’s Europakorrespondent, Mads Anneberg, der er med fra Ukraine, vil analysere resultatets betydning både herhjemme og i resten af Europa. Hver halve time giver Signe Ribergaard et nyhedsoverblik.

Torsdag den 2. juni

RADIO4 VALGMORGEN:
Kl. 05.34-09.00  Kasper Harboe og Anne Philipsen giver dig det store overblik med analyser om resultatets betydning og med reaktioner fra valgets politiske vindere og tabere.

EFTER VALGET – HVAD SÅ NU, DANMARK?:
Kl. 13.05-14.00  Astrid Striib Date perspektiverer valgresultatets konsekvenser for Danmark, og hvilken betydning det fremover vil få for vores samarbejde med de øvrige EU-lande.

Kan du ikke vente til valgdagen, kan du tyvstarte lidt med mini-serien ‘De forbandede forhold’, hvor Uffe Ellemann-Jensen og Drude Dahlerup gør dig lidt klogere på den 30 år lange historie om vores fire forbehold. Du kan lytte til de to afsnit her, eller finde dem i Radio4’s app.

Læs også

01.12.23

PLO freder forgyldt vagtlæge efter intern undersøgelse

PLO-Nordjylland har på baggrund af en intern undersøgelse fredet en vagtlæge, der har tjent 2,4 millioner kroner på videokonsultationer. Politikere retter kritik af forløbet.   PLO freder forgyldt vagtlæge i Region Nordjylland, efter at lægernes fagforening selv har foretaget en undersøgelse af, om én vagtlæge har misbrugt det højere honorar for videokonsultationer.   Undersøgelsen blev…

Læs mere
30.11.23

Meny stopper salg af truede ål

Det er ikke længere muligt at fiske en ål op fra køledisken i dagligvarebutikken MENY. Dagligvarekoncernen Dagrofa bekræfter nemlig over for Radio4, at man har droppet salget af ål. – Det er korrekt, at vi har besluttet at stoppe med salg af ål i MENY, konstaterer Dagrofa og tilføjer: – MENY består delvis af Dagrofa-ejede…

Læs mere
30.11.23

Forbrugerrådet om influencer-pakkekalender: “Under al kritik”

En pakkekalender fra 12 af danske influencere bliver markedsført med en værdi på 1.300 kr. Men pakkekalenderen møder kraftig kritik og Forbrugerrådet TÆNK kalder det vildledende markedsføring. Flere danske børn kan ende med at få en skuffende start på december måned. I hvert fald hvis de eller deres forældre har købt pakkekalderen ‘Juletuben’, en pakkekalender…

Læs mere

DELTAG I RADIO4 PANELET

Vi vil meget gerne høre, hvad du synes om vores indhold og om os. Derfor inviterer vi dig med i vores panel, hvor du kan give din mening til kende om, hvordan fremtidens taleradio skal lyde.

Læs mere om Radio4 panelet