Nyhedsartikel

Ny sendeplan 2023: Meget mere liveradio, aktualitet og politik

Radio4 taler med Danmark. Og fra årsskiftet skal der tales endnu mere.

Med ny sendeplan sætter Radio4 endnu mere fokus på kontakten med lytterne, aktuelle debatter og politik i dagtimerne på hverdage. Læs mere om ændringerne herunder eller se hele sendeplan her

Kl. 05.05 – 06 ‘Morgenrutinen’

Fremover vil det være muligt at vågne endnu tidligere med Radio4. Fra klokken 5-6 på alle hverdage sørger Rachel Rukov for at sende de morgenfriske godt afsted i det nye program ’Morgenrutinen’. Med et godt miks af interessante små historier og god musik sørger hun for at være det gode selskab at begynde dagen med.

Kl. 09.05 – 11.00 ‘Ring til Radio4’

Nu bliver det muligt at ringe endnu mere til Radio4. Det populære debatprogram ‘Ring til Radio4‘ udvider sendetiden med en time, så formiddagen fremover vil byde på to timers liveradio. ’Ring til Radio4’ er programmet, der giver lytterne en stemme og mulighed for at deltage aktivt i samfundsdebatten, når dagens emner bliver diskuteret, og med den ekstra time bliver det muligt at debattere endnu flere af de emner, der optager danskerne netop nu.

Kl. 11.05-12.00 Politiske programmer

Radio4’s politiske, analyserende og perspektiverende programmer bliver fremover samlet i to ‘bånd’. Det første ligger sidst på formiddagen, hvor programmenuen mandag til fredag vil byde på Radio4’s aktuelle, politiske programmer lige ‘Det røde hjørne‘, ‘Mandat‘ og ‘Det blå hjørne’ til ‘Frontlinjen‘, der med Peter Ernstved Rasmussen udelukkende handler om Forsvaret og de politiske dagsordener, der gør sig gældende der..

Kl. 17.05-18.00 Perspektiv og udland

Det andet ‘bånd’ ligger om eftermiddagen, hvor du fra mandag til torsdag kan få perspektiv og analyse fra ud- og indland med programmerne ‘Verden kalder‘, ‘Genau‘ og ‘Selskabet‘.

Læs også

27.05.23

Lægeforeningen glæder sig over fokus på flere speciallæger

Det er positivt, at regeringen og Danske Regioner fredag blev enige om, at der skal uddannes flere speciallæger i de områder i Danmark, hvor der er rekrutteringsudfordringer. Sådan lyder det fra Lægeforeningens formand, Camilla Rathcke, dagen efter at en aftale om regionernes – og dermed en stor del af sundhedsvæsenets – økonomi blev indgået. –…

Læs mere
26.05.23

Hvem skal løfte den røde fane efter Mai Villadsen?

Enhedslisten holder årsmøde i weekenden, mens partiet står midt i et vadested. Med Mette Frederiksens SVM-regering forsvandt indflydelsen. Og samtidig skal liste Ø snart gennemføre et svært lederskifte. Da Pelle Dragsted torsdag gæstede Radio4’s politiske magasin ’Mandat’, glædede han sig over, at Enhedslistens frontkvinde, Mai Villadsen, venter barn og har kurs mod en kommende barselsorlov.…

Læs mere
26.05.23

Socialdemokratisk lokalformand forstår vælgerflugt

Socialdemokratiet bløder vælgere i en ny meningsmåling, som megafon har lavet for TV2. Regeringspartiet står kun til 19 procent af vælgerne, hvis der var valg i dag. Vælgertilslutningen har aldrig været lavere under den nuværende formand, statsminister Mette Frederiksen. Men den manglende tilslutning fra vælgerne kommer ikke bag på Vagn Juhl-Larsen, lokalformand for Socialdemokratiet i…

Læs mere

FÅ DET BEDSTE FRA RADIO4

Hver uge laver vi 126 nye sprøde radiotimer til dig. Få serveret et lille nyt udpluk og bliv overrasket uge efter uge. Tilmeld dig vores nyhedsbrev der gør det let at gå på opdagelse i Radio4.

[mc4wp_form id="3644"]

DELTAG I RADIO4 PANELET

Vi vil meget gerne høre, hvad du synes om vores indhold og om os. Derfor inviterer vi dig med i vores panel, hvor du kan give din mening til kende om, hvordan fremtidens taleradio skal lyde.

Læs mere om Radio4 panelet