Nyhedsartikel

Ny sendeplan 2023: Meget mere liveradio, aktualitet og politik

Radio4 taler med Danmark. Og fra årsskiftet skal der tales endnu mere.

Med ny sendeplan sætter Radio4 endnu mere fokus på kontakten med lytterne, aktuelle debatter og politik i dagtimerne på hverdage. Læs mere om ændringerne herunder eller se hele sendeplan her

Kl. 05.05 – 06 ‘Morgenrutinen’

Fremover vil det være muligt at vågne endnu tidligere med Radio4. Fra klokken 5-6 på alle hverdage sørger Rachel Rukov for at sende de morgenfriske godt afsted i det nye program ’Morgenrutinen’. Med et godt miks af interessante små historier og god musik sørger hun for at være det gode selskab at begynde dagen med.

Kl. 09.05 – 11.00 ‘Ring til Radio4’

Nu bliver det muligt at ringe endnu mere til Radio4. Det populære debatprogram ‘Ring til Radio4‘ udvider sendetiden med en time, så formiddagen fremover vil byde på to timers liveradio. ’Ring til Radio4’ er programmet, der giver lytterne en stemme og mulighed for at deltage aktivt i samfundsdebatten, når dagens emner bliver diskuteret, og med den ekstra time bliver det muligt at debattere endnu flere af de emner, der optager danskerne netop nu.

Kl. 11.05-12.00 Politiske programmer

Radio4’s politiske, analyserende og perspektiverende programmer bliver fremover samlet i to ‘bånd’. Det første ligger sidst på formiddagen, hvor programmenuen mandag til fredag vil byde på Radio4’s aktuelle, politiske programmer lige ‘Det røde hjørne‘, ‘Mandat‘ og ‘Det blå hjørne’ til ‘Frontlinjen‘, der med Peter Ernstved Rasmussen udelukkende handler om Forsvaret og de politiske dagsordener, der gør sig gældende der..

Kl. 17.05-18.00 Perspektiv og udland

Det andet ‘bånd’ ligger om eftermiddagen, hvor du fra mandag til torsdag kan få perspektiv og analyse fra ud- og indland med programmerne ‘Verden kalder‘, ‘Genau‘ og ‘Selskabet‘.

Læs også

27.01.23

Minister bliver kaldt i samråd efter sager om døde børn: “Det er dybt tragiske historier”

Indenrigs- og sundhedsminister Sophie Løhde (V) bliver nu kaldt i samråd om syriske børn, der er døde efter behandlingsforløb uden tolk. En otteårig pige og en treårig dreng med syrisk baggrund døde efter to behandlingsforløb, hvor lægerne ikke brugte en tolk, selvom børnenes familier kun taler sparsomt dansk. De to sager har fået flere lægefaglige…

Læs mere
27.01.23

Vælgerne møder SVM-regeringen med en knytnæve

Vælgerne flygter fra regeringen. En ny måling viser, at S går markant tilbage, mens V befinder sig på et historisk lavpunkt. Skulle de mon have studeret Anders Fogh Rasmusens gamle drejebog? Når Anders Fogh Rasmussen iagttager den massive kritik af SVM-regeringens plan om at skrotte store bededag som helligdag fra 2024, er han ikke i…

Læs mere
26.01.23

3-årig død af kræft efter fejlbehandling: Forældre blev misforstået

En kræftsyg treårig dreng med syrisk baggrund døde på et hospital i Odense efter et forløb, hvor forældrene gentagne gange forsøgte at få hjælp. Men lægerne brugte ikke en tolk og havde svært ved at forstå familien. Sagen er ikke enkeltstående. Den treårige dreng lå i hospitalssengen. Han var træt. Det var kun fire timer siden,…

Læs mere

FÅ DET BEDSTE FRA RADIO4

Hver uge laver vi 126 nye sprøde radiotimer til dig. Få serveret et lille nyt udpluk og bliv overrasket uge efter uge. Tilmeld dig vores nyhedsbrev der gør det let at gå på opdagelse i Radio4.

DELTAG I RADIO4 PANELET

Vi vil meget gerne høre, hvad du synes om vores indhold og om os. Derfor inviterer vi dig med i vores panel, hvor du kan give din mening til kende om, hvordan fremtidens taleradio skal lyde.

Læs mere om Radio4 panelet