Nyhedsartikel

Radio4 udvider chefgruppen: Henter publiceringschef fra DR

Radio4’s stærke programindhold, podcasts og nyheder skal være endnu lettere at finde for lytterne og Radio4’s brugere ligegyldigt, hvor de befinder sig. Og ligegyldigt, hvilken podcastudbyder eller streamingtjeneste de benytter sig af. Det er ambitionen bag chefudvidelsen hos Radio4, der har ansat Christian Loiborg som publiceringschef.

Christian Loiborg kommer fra en stilling i DR, hvor han har været redaktør for strategisk distribution af DR’s indhold hos blandt andre Spotify og YouTube, og han har stærke kompetencer inden for publicering og opbygning af relationer mellem publikum og de forskellige formater og værter.

”Strategisk publicering er næsten lige så vigtigt som stærkt indhold. Efter vi i Radio4’s første to leveår har haft fokus på at udvikle stærkt, journalistisk indhold, skabe debatter og nyheder, der motiverer folk til at tage del i samfundsdebatten, er vi nu klar til at sætte endnu mere tryk på arbejdet med vores indhold på det strategiske plan. Med ansættelsen af Christian får vi en publiceringschef med stærke kompetencer inden for netop det felt, og samtidig har han en solid erfaring med at nå danskerne via sociale medier, når nyt public service-indhold skal søsættes,” siger administrerende direktør, Anne-Marie Dohm.

På Radio4 får Christian Loiborg ansvaret for udgivelse af Radio4’s indhold på tværs af både FM, Radio4’s app og SoMe-kanaler og skal derudover stå for den strategiske udvikling af publicering på Radio4’s egne samt på eksterne platforme.

“Radio4 er hele Danmarks taleradio med fantastiske værter og fængende indhold. Der bliver truffet væsentlige og modige indholdsvalg for at levere public service af højeste kaliber og udfordre status quo. Derfor glæder jeg mig helt vildt til som publiceringschef at være med til at sætte skub på udviklingen ved at bygge relationer til danskerne, der hvor de er, og i de situationer, hvor de lytter med. Balancen mellem egne, stærke platforme og tredjepartsplatforme, hvor danskerne i høj grad er, giver mange spændende muligheder for både at sætte dagsordenen og være relevant for danskerne,” siger Radio4’s kommende publiceringschef, Christian Loiborg, der blandt andet vil fokusere på hvordan indholdet hænger sammen på tværs af flader og platforme:

“Det er vigtigt, at det enkelte stykke indhold kan skinne igennem, men at man samtidig får en opfattelse af et samlet Radio4, der står stærkt over for danskerne og er en markør for indhold, der er tiden værd og giver stof til eftertanke.”

Christian Loiborg tiltræder som publiceringschef på Radio4 efter sommerferien

Læs også

31.01.23

Organisation vil sikre ikke-vaccinerede mulighed for “rent blod”

Personer, der ikke er blevet vaccineret mod COVID-19, bør have muligheden for modtage blod fra personer, der ligesom dem selv er uvaccinerede. Sådan lyder ønsket fra en verdensomspændende organisation, der kalder sig Safe Blood Donation. Fabrice Knecht er teamleder for den ny-startede danske fraktion af organisationen, og han mener at ønsket om at kunne fravælge…

Læs mere
31.01.23

Simon Spies Plads i Helsingør beholder sit navn

Efter afstemning i Helsingør Kommunes byråd blev det mandag aften vedtaget, at Simon Spies Plads beholder sit navn. Simon Spies Plads i Helsingør bliver ved med at hedde Simon Spies Plads. Det er mandag blevet vedtaget efter en afstemning i Helsingør Kommunes byråd. Det skriver Helsingør Dagblad. Beslutningen blev vedtaget med et yderst spinkelt flertal.…

Læs mere
30.01.23

Advarede om problemer i 2017: Professor føler sig ignoreret efter sager om døde børn

I flere år har professor advaret om, at der ofte sker fejl på grund af misforståelser og manglende brug af tolke i sundhedsvæsenet. Det er snart seks år siden, at Morten Sodemann udgav rapporten. Efter et helt års forskning havde han fundet frem til flere opsigtsvækkende konklusioner, som han var klar til at fortælle om…

Læs mere

FÅ DET BEDSTE FRA RADIO4

Hver uge laver vi 126 nye sprøde radiotimer til dig. Få serveret et lille nyt udpluk og bliv overrasket uge efter uge. Tilmeld dig vores nyhedsbrev der gør det let at gå på opdagelse i Radio4.

DELTAG I RADIO4 PANELET

Vi vil meget gerne høre, hvad du synes om vores indhold og om os. Derfor inviterer vi dig med i vores panel, hvor du kan give din mening til kende om, hvordan fremtidens taleradio skal lyde.

Læs mere om Radio4 panelet