Nyhedsartikel

Radio4 Undersøger: Journalistik, der er skabt til at blive hørt

De vanskelige, de vigtige og de vedkommende samfundshistorier bliver sat under lup i ny, medrivende programserie på Radio4.

 I ’Radio4 Undersøger’ går et nysgerrigt hold af undersøgende journalister i dybden med en række svære og stærke historier, der berører din hverdag og vores samfund.

Med den nye programserie kaster Radio4 sig over den afdækkende reportage, hvor der bliver kræset endnu mere for fortællingen, kælet for detaljen og afsat god tid til, at selv de tungeste og sværeste historier kan blive foldet ordentligt ud i en medrivende lydoplevelse.

Alt afhængigt af de enkelte historier kan ’Radio4 Undersøger’ høres som enkeltstående afsnit eller udvikle sig til en hel serie, der kan høres på podcast.

I de første seks afsnit af ’Radio4 Undersøger’ endevender Radio4 hele sagen om Forsvarets skjulte forurening af PFOS. En miljøskandale, der stadig vokser i omfang, og som løbende er blevet afdækket af Radio4 i samarbejde med Avisen Danmark. I reportageserien får du hele fortællingen om, hvordan flourstoffet PFOS gik fra at være et internationalt vidundermiddel til et af verdens mest frygtede stoffer, der nu ligger i grundvandet under Forsvarets områder.

Lyt til ’Radio4 Undersøger’ hver torsdag kl. 13.05 eller som podcast her:

Læs også

05.10.22

Alle valgkampes moder ruller nu i gang

Valget er en realitet. Forude venter en af historiens mest usædvanlige og uforudsigelige valgkampe. Så skete det! Efter et af historiens længste tilløb er folketingsvalget tirsdag den 1. november en realitet. Nu er der formelt sparket gang i en af de mest uforudsigelige valgkampe i årevis, hvor kun de overmodige og overfladiske tør udtale sig…

Læs mere
05.10.22

Mette Frederiksen udskriver valg: S går efter bred regering

Statsminister Mette Frederiksen skifter taktik og går efter at danne en regering med partier fra begge blokke. Socialdemokratiet dropper at gå til valg på en etpartiregering og går i stedet til valg på en bred regering. Det siger statsminister Mette Frederiksen (S) onsdag på et pressemøde på Marienborg. Hør reaktioner og analyser her: Folketingsvalget bliver…

Læs mere
05.10.22

Hver tiende S-vælger er under 30 år: “Det er for dårligt”

Forud for Folketingsvalget er regeringspartiet et af de partier, som har færreste unge vælgere. Kun 10 procent af de socialdemokratiske vælgere er under 30 år gamle. Det skriver Mandag Morgen. Og det er ikke godt nok, det mener folketingskandidat for Socialdemokratiet, 20-årige Nikoline Prehn. ”Jeg er ret ærgerlig over sådan en måling. Der er to…

Læs mere

FÅ DET BEDSTE FRA RADIO4

Hver uge laver vi 126 nye sprøde radiotimer til dig. Få serveret et lille nyt udpluk og bliv overrasket uge efter uge. Tilmeld dig vores nyhedsbrev der gør det let at gå på opdagelse i Radio4.

DELTAG I RADIO4 PANELET

Vi vil meget gerne høre, hvad du synes om vores indhold og om os. Derfor inviterer vi dig med i vores panel, hvor du kan give din mening til kende om, hvordan fremtidens taleradio skal lyde.

Læs mere om Radio4 panelet