Hvad har du lyst til?

4 PÅ FODEN

Fodboldmagasinet, hvor vi dissekerer de mest spændende begivenheder i fodbold. Sammen med et panel bestående af personer i og omkring fodboldens verden kigger vi nærmere på det smukke spil i både ind- og udland.

4-TOGET

Eftermiddagen på Radio4 sprudler af god energi og undren. 4-toget stiller alle de spørgsmål, dagen kalder på og finder sandsynligvis svarene. Kom i godt selskab og tal med om det, der har betydning i dit liv.

AL DEN SUNDHED

Programmet er den gode træningsmakker, som ikke pisker dig til at gennemføre en ironman, men hjælper dig til at tage magten over din egen fysiske og mentale sundhed. På en måde, der passer dig. Vært: Nickolai Damgaard

BARBARAS BREVE

Barbaras brevduer slippes løs i første time. I en digital tid er brevkunst forældet, så Barbara Gjerluff Nyholm genopdager disciplinen i et intimt univers, hvor du kan lade dig inspirere af nye og gamle måder at skrive dig tæt på et andet menneske. I anden time af programmet kravler vi ind under huden og åbner for intime fortællinger.

COMEDY-KONTORET

Anders Fjelsted og Torben Sangild inviterer med ind i en verden af standup og diskuterer og dissekerer jokes teknisk, historisk og indholdsmæssigt med hjælp fra ugens gæst, der selv er komiker. Standup handler om alt fra flyrejser til døden, fra underliv til filosofi, og det hele bliver endevendt i Comedy-kontoret.

DAGEN I DAG

Inden vi får set os om, ankommer i morgen med en frisk forsyning af nyheder, men et øjeblik endnu holder vi fast i den afgående dags væsentligste begivenheder. Skiftende personligheder udvælger og giver en anden vinkel på dagens historier sammen med vært Jørgen Koldbæk.

2010'erne var et hæsblæsende årti med terror, lykke, skandaler og fremskridt. Mellem jul og nytår nørder Radio4 helt i bund inden for otte emner, der tog en vild drejning i 10'erne. Vært: Dan Grønbech / Kasper Harboe / Jacob Grosen.

Hvis 2020'erne bliver et lige så godt og skidt årti som 10'erne, så er der meget i vente. Vi forsøger at pejle 20'erne og tolke, hvor vi er på vej hen som land, folk og samfund. Vært: Kasper Harboe.

DEBAT: BLOMSTERBØRNS HØRM

Hver dag er en passioneret kæmper på banen med en mission om at skabe en forandring, som vedrører os alle. Komiker og debattør Anders Stjernholm tester hippietidens idealer i kampen for at skabe en fredeligere og kærligere verden. Lyt med, når han diskuterer, hvad der er godt og skidt ved Blomsterbørnenes hørm.

DEBAT: DEN NÆSTE GENERATION

Hver dag er en passioneret kæmper på banen med en mission om at skabe en forandring, som vedrører os alle. 21-årige debattør Jens Philip Yazdani insisterer på at skabe et bedre liv for den næste generation. Lyt med, når han drager magthaverne til ansvar og leder efter konkrete løsninger på de unges problemer.