Radio4’s lytterpanel

Radio4’s lytterpanel

Deltag i Radio4’s lytterpanel

 

Vi vil meget gerne høre, hvad du synes om vores indhold og om os. Derfor inviterer vi dig med i vores lytterpanel, hvor du kan give din mening til kende om, hvordan fremtidens taleradio skal lyde.

Som deltager vil du i Radio4’s lytterpanel modtage et spørgeskema via e-mail 5-10 gange om året. Hver gang du besvarer et spørgeskema, deltager du automatisk i konkurrencen om et gavekort. Vinderen får direkte besked på e-mail, efter undersøgelsen er lukket.

Vi håber, at du har lyst til at deltage!

Standardvilkår for deltagelse i Radio4’s lytterpanel

Formål

Radio4’s lytterpanel (en del af RADIO FM4 A/S) gennemfører internetbaserede spørgeskemaundersøgelser.

Panelets formål er at give inputs til forbedring af programfladen og indholdet på Radio4. Panelisterne kommer med ideer og holdninger til indhold, såsom programmerne og værterne, men har ikke retten til at bestemme over indhold.

Radio4 er en public service kanal, der skal tale med danskerne, derfor er det helt afgørende at vide, hvad danskerne føler og tænker om radiokanalen.

Det er ikke et krav, at panelisterne hører alt på Radio4.

Undersøgelserne gennemføres ved hjælp af et online panel. Panelet består af personer, der frivilligt udfylder spørgeskemaerne, som Radio4’s lytterpanel sender pr. e-mail.

 

Hvem er ansvarlig for dine oplysninger

RADIO FM4 A/S er dataansvarlig efter de gældende regler om beskyttelse af personoplysninger.

Jysk Fynske Medier P/S er databehandler for Radio4’s lytterpanel, og er derfor ansvarlig for at drive panelet, herunder at opsætte undersøgelser og analysere resultaterne af undersøgelserne for Radio4. Jysk Fynske Medier behandler dataen efter instruks fra Radio4.

Vi henviser til Radio4’s privatlivspolitik og særligt afsnittet om ”Deltagere i Radio4’s lytterpanel”

 

Hvad kan du forvente som panelist i Radio4’s lytterpanel

Når du melder dig som paneldeltager, accepterer du at modtage e-mails fra Radio4 med links til spørgeskemaer. Du er ikke forpligtet til at besvare spørgeskemaet, og du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage.

Du vil modtage 5-10 undersøgelser om året.

Samtidig accepterer du, at vi må anvende dine data til at målrette undersøgelser til dig. Vi henviser til Radio4’s privatlivspolitik.

Vi gør opmærksom på, at der i undersøgelser kan være åbne besvarelser/tekstfelter, hvor vi opfordrer paneldeltagerne til ikke at dele personoplysninger.

 

Ændring af standardvilkår

Radio4 forbeholder sig retten til at kunne ændre Standardvilkår for deltagelse i Radio4’s lytterpanel. Markante ændringerne vil ved første lejlighed blive oplyst til paneldeltagerne.