Formand står fast: Forkerte signaler kan give forventning om happy ending

Man receiving back massage.

Skrevet af

23. juli 2020

Skal nogle massageklinikker ændre indretning og kommunikation for at undgå kunder, der efterspørger sex efter endt behandling?

BT har i den forløbne uge beskrevet, hvordan en række danske massører oplever, at de ofte bliver udsat for seksuelle forespørgsler. Massørerne bliver ofte spurgt, om de tilbyder såkaldte happy endings.

Til BT forklarede formanden for Danske Massører og Terapeuter, Steen-Flemming Elmarlund, at det handler om den enkelte behandlers kommunikation, indretning og markedsføring i forhold til at sende de forkerte signaler.

I Radio4 morgen holder formanden fast. Ifølge Steen-Flemming Elmarlund kan bestemt påklædning, indretning mm. give klienterne det “forkerte signal” om, hvorvidt der tilbydes seksuelle ydelser i forbindelse med behandlingen.

”Hvis jeg skal pege på et forkert signal, så er det klart,for mig i hvert fald og den står for egen regning, hvis man omgiver sig med euforiserende duftlys, dæmpet belysning med lyserøde lavalamper og render – ja sat lidt på spidsen – halvnøgen rundt til musikanlæg med je t’aime i baggrunden, og man joker med på små anekdoter om happy endings, så er det min vurdering, at så sender man et forkert signal,” forklarer Steen-Flemming Elmarlund, formand for Danske Massører og Terapeuter til Radio4 morgen.

Radio4 morgen undersøgte selv påstanden om, hvorvidt massører oplever at blive spurgt om Happy endings. Derfor sendte vi vores reporter Anders Worre ud for at undersøge.

I alt var var han forbi syv massageklinikker, hvoraf fem slet ikke havde lyst til at svare på spørgsmål og de eneste to, der ville svare på spørgsmålet, kunne bekræfte, at kunder spørger efter happy endings. De understregede begge, at det altså ikke er noget de tilbyder i deres klinik.

Hør hele interviewet med Steen-Flemming Elmarlund her:

Afspiller nu

DET SIDSTE MÅLTID

05:05
06:00