Nyhedsartikel

Inger Støjberg afviser at have slået en klo i Thulesen Dahl

Det kom ikke som en overraskelse for Inger Støjberg, at Dansk folkepartis tidligere formand, Kristian Thulesen Dahl, har valgt ikke at genopstille for partiet til næste folketingsvalg.

”Det kommer ikke bag på mig. Vi har snakket en del. Det gør man med sine gode venner og kolleger,” siger Inger Støjberg i det borgerlige debatprogram Det blå hjørne fra Radio4 og Avisen Danmark.

De to politikere har blandt andet ført valgkamp sammen om et nej til folkeafstemningen om forsvarsforbeholdet.

Skrækkeligt at kigge på

Uroen og krisen i Dansk Folkeparti op til Kristian Thulesen Dahls beslutning har været ubehagelig at følge med fra sidelinjen for Inger Støjberg.

”Det er skrækkeligt at kigge på udefra. For politikere er deres parti en familie. Det er simpelthen bare enormt hårdt, hvis enten familien vender ryggen til én, eller man selv bliver nødt til at vende ryggen til familien.”

Selvom Inger Støjberg og Kristian Thulesen Dahl løbende er i dialog, afviser Inger Støjberg direkte adspurgt, at hun har slået en klo i den tidligere DF-formand.

”Nej, det har jeg ikke,” siger hun.

Hør hele interviewet i Det blå hjørne her:

Få timer efter Kristian Thulesens Dahls melding landede nyheden om, at Indenrigs- og Boligministeriet har modtaget to ansøgninger om nye partinavne, der indeholder navnet Inger Støjberg.

Ingen af ansøgningerne om partinavnene “Danmarksdemokraterne – Inger Støjberg” og “Danske Værdier – Inger Støjberg” er indgivet af Inger Støjberg selv, oplyser ministeriet til Ritzau.

“Jeg har ikke rigtig noget at sige til det, men jeg ved da, at de skal behandles d. 21. juni,” siger Inger Støjberg til Radio4.

Foto: Rasmus Flindt Pedersen/Ritzau Scanpix

Læs også

30.06.22

Bertelsen og ni embedsmænd kan drages til ansvar i Minksagen

Embedsmænd fra ministerier, styrelse og Rigspolitiet har begået tjenesteforseelser og kan drages til ansvar. Statsministeriets departementschef, Barbara Bertelsen, og ni andre embedsmænd kan drages til ansvar i Minksagen. Det drejer sig om embedsmænd i Justitsministeriet, i det daværende Miljø- og Fødevareministerium, i Rigspolitiet og i Fødevarestyrelsen. Det fremgår af Minkkommissionens endelige beretning, der fylder næsten…

Læs mere
30.06.22

Mette Frederiksens udtalelser var “groft vildledende”, og Barbara Bertelsen kan drages til ansvar i minksag

Statsministeriets departementschef, Barbara Bertelsen, kan drages til ansvar i minksagen, erfarer flere medier fra Minkkommissionens beretning. Beretningen er blevet præsenteret for Granskningsudvalget i Folketinget torsdag formiddag. Beretningen offentliggøres først i eftermiddag. Kommissionen konkluderer ifølge Politikens oplysninger, at Barbara Bertelsen har begået “tjenesteforseelse af en sådan grovhed, at der er grundlag for, at det offentlige søger…

Læs mere
30.06.22

Minkavler ser frem til rapport: Jeg håber aldrig det sker for andre

I dag udkommer en længe ventet rapport fra Minkkommissionen, der har undersøgt forløbet i november 2020, hvor regeringen meldte ud, at alle mink skulle aflives. Noget der viste sig ikke at være lovhjemmel til. Ann-Mona Kulsø Larsen er tidligere minkavler på en farm lidt uden for Næstved og formand for Sjællands Pelsdyravlerforening, og hun glæder…

Læs mere

FÅ DET BEDSTE FRA RADIO4

Hver uge laver vi 126 nye sprøde radiotimer til dig. Få serveret et lille nyt udpluk og bliv overrasket uge efter uge. Tilmeld dig vores nyhedsbrev der gør det let at gå på opdagelse i Radio4.

DELTAG I RADIO4 PANELET

Vi vil meget gerne høre, hvad du synes om vores indhold og om os. Derfor inviterer vi dig med i vores panel, hvor du kan give din mening til kende om, hvordan fremtidens taleradio skal lyde.

Læs mere om Radio4 panelet