Nyhedsartikel

Michael Robak bliver vært på Radio4 Morgen

Pressemeddelelse

Radio4 udvider holdet på morgenfladen. Og det er særdeles rutinerede kræfter, Radio4 henter ind.

Michael Robak, tidligere vært på Go’ Morgen Danmark, bliver ny vært på Radio4 Morgen, og selv om hans CV fortæller han har prøvet det meste, lige fra reporter til nyhedschef i TV2-regi, er rollen bag en mikrofon i et radiostudie alligevel noget helt nyt.

“Jeg glæder mig utroligt meget til at blive en del af Radio 4’s dygtige morgenhold. Jeg har altid tænkt, at jeg på et tidspunkt gerne ville lave radio, så jeg er meget glad for, at muligheden nu opstod – på det helt rigtige tidspunkt. Jeg ser frem til at stå op med danskerne og bidrage med vedkommende og interessant journalistik fra morgenstunden,” lyder det fra Michael Robak, der indgår som femte vært på morgenholdet, der tæller Kasper Harboe, Dagmar Eben Østergaard, Jacob Grosen og Anne Phillipsen.

Ansættelsen af den nye vært er led i en generel styrkelse af Radio4’s morgenflade, der hver eneste morgen producerer tre timers liveradio med løbende input fra lytterne på dagens største nyhedshistorier.

”Vi gør os hver morgen umage for skabe de journalistiske radioøjeblikke, som lytterne husker. Det kræver dygtige og underholdende folk bag mikrofonerne. Michael Robak har et stærkt øje for de historier, som optager danskerne, og så er han uomtvisteligt forbandet godt selskab, så vi glæder os til at slippe ham løs i æteren, siger Radio4’s nyheds- og aktualitetschef, Jon Hasselbalch Mikkelsen.

En glæde, der deles af Michael Robak selv:

“Jeg synes, Radio 4 Morgen er et stærkt koncept, der opfylder radioens ambition om at tale med Danmark. Morgenen igennem er der løbende dialog med lytterne, som er med til at præge interviews og emner på en måde, som holder journalistikken vedkommende og nærværende.”

Selv om rollen som radiovært er ny, så kan den garvede tv-mand dog alligevel trække på en – sendetidspunktet fra klokken seks til ni taget i betragtning – endog meget væsentlig erfaring:

“Jeg er ikke uvant med et vækkeur, der ringer meget tidligt. Det prøvede jeg senest, da jeg var vært på Go’Morgen Danmark, og jeg synes, der er noget helt særligt over at være med til at præge dagens samtaleemner fra morgenstunden” lyder det fra Robak, der udset til at have sit første møde med Radio4’s lyttere i begyndelsen af december.

Rundt om Robak:

Reporter på TV2 Nyhederne, redaktør på TV2 Nyhederne, Station 2, NEWS & Co, redaktionschef i TV2 Nyhedernes aktualitetsafdeling og på TV2 NEWS, vært på Go’ Morgen Danmark, har senest været nyhedschef på TV2 Lorry og har derudover været klummeskribent og brevkasseredaktør på Alt for damerne samt forfatter til bøgerne ‘Hele byen ved det” og senest bogen “Øm” fra Politikens Forlag.

Foto: Politikens Forlag i forbindelse med udgivelsen af ‘Øm’.

Læs også

04.12.22

Forbrugere skifter elprodukt som aldrig før

Aldrig før har så mange kunder skiftet mellem forskellige elprodukter. Sådan lyder det fra direktør for Norlys’ energiforretning Mads Brøgger. “I oktober havde vi 85.000 der skiftede produkt, i november var det 52.000. Til sammenligning havde vi tidligere mellem 5000 og 7000, der skiftede produkt om måneden, når det gik højt for sig,” siger direktør…

Læs mere
03.12.22

De Konservative er ude af regeringsforhandlingerne

De Konservative melder sig ud af regeringsforhandlingerne. Det meddeler partiets formand, Søren Pape Poulsen, på Facebook. Her skriver han, at den konservative folketingsgruppe enstemmigt har besluttet, at partiet ikke skal gå videre med regeringsforhandlingerne. “Når alt kommer til alt, så mener jeg ikke, at det er foreneligt, med de løfter vi gav i valgkampen, og…

Læs mere
03.12.22

Danskerne er klar til at tage imod flere ukrainske flygtninge

Danmark skal fortsætte med at tage imod ukrainske flygtninge. Det siger et stort flertal i en måling, som Voxmeter har lavet for Ritzau. Frosten er for alvor ved at sætte ind i Ukraine, samtidig med at Rusland angriber kritisk infrastruktur, der blandt andet producerer varme. Det vurderer Nato kan få flere ukrainere til at flygte. Men…

Læs mere

FÅ DET BEDSTE FRA RADIO4

Hver uge laver vi 126 nye sprøde radiotimer til dig. Få serveret et lille nyt udpluk og bliv overrasket uge efter uge. Tilmeld dig vores nyhedsbrev der gør det let at gå på opdagelse i Radio4.

DELTAG I RADIO4 PANELET

Vi vil meget gerne høre, hvad du synes om vores indhold og om os. Derfor inviterer vi dig med i vores panel, hvor du kan give din mening til kende om, hvordan fremtidens taleradio skal lyde.

Læs mere om Radio4 panelet