Nyhedsartikel

Ny formand i Kristendemokraterne: Man bliver slidt på posten

Magnus Bang
Bang@radio4.dk

Marianne Karlsmose, er ny formand i Kristendemokraterne. Det er hun efter at Isabella Arendt i går meddelte at hun stopper som formand og derfor skifter Marianne Karlsmose sin næstformandspost ud med formandsposten, som hun havde fra 2002 til 2005.

Isabella Arendt begrundede sit stop med at forholdet mellem hende og partiet over længere tid var blevet slidt.
Og det forstår den nye formand godt.

“Jeg har godt vidst det har været slidsomt. Jeg har jo også selv været formand før og desværre har vi det i Kristendemokraterne det med at slide vores formænd lidt for meget ned,” siger Marianne Karlsmose til Radio4.

Hør interviewet med Marianne Karlsmose, formand i Kristendemokraterne her:

Isabella Arendt overtog landsformandsposten i 2019, efter at hendes forgænger, Stig Grenov, måtte trække sig under folketingsvalgkampen på grund af stress.
Og nu bliver Marianne Karlsmose altså formand, ligesom hun var fra 2002 til 2005. Selvom hun er overrasket over endnu gang at have den titel, så er hun ikke nervøs for presset.

“Jeg har prøvet at være formand så det at stille op i en partilederrunde det bekymrer mig ikke, men jeg er selvfølgelig meget bekymret over vores partis forfatning,” siger Marianne Karlmose.

Læs også

27.06.22

Rejselysten er tilbage

Ifølge flere rejsebureauer er der solgt markant flere rejser denne sommer end sommeren før corona. Men hvis man er en af dem, der skal flyve på ferie den kommende tid, så skal man væbne sig med tålmodighed, lyder det fra luftfartsanalytiker. Danskerne har i den grad fået rejselysten tilbage efter corona. Ifølge rejsebureauet TUI har…

Læs mere
26.06.22

Kronprinsparret dropper Herlufsholm

Prins Christian stopper på Herlufsholm, og prinsesse Isabella starter ikke som planlagt i 9. klasse på skolen efter sommerferien. Det fremgår af en udtalelse fra kronprinsparret på kongehusets hjemmeside. Beslutningen er truffet i kølvandet på den massive kritik af skolen. Senest har Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) kritiseret Herlufsholm i en foreløbig vurdering af…

Læs mere
25.06.22

Norge hæver trusselsniveauet til det højeste efter nattens masseskyderi

Det norske politis efterretningstjeneste, PST, hæver trusselsniveauet efter et dødeligt skyderi i Oslo i nat. Det meddeler chefen for PST, Roger Berg, på et pressemøde. Det bliver hævet fra det nuværende niveau på tre op til fem, som er det højeste niveau på skalaen. PST begrunder det øgede trusselsniveau med, at man tidligere har set,…

Læs mere

FÅ DET BEDSTE FRA RADIO4

Hver uge laver vi 126 nye sprøde radiotimer til dig. Få serveret et lille nyt udpluk og bliv overrasket uge efter uge. Tilmeld dig vores nyhedsbrev der gør det let at gå på opdagelse i Radio4.

DELTAG I RADIO4 PANELET

Vi vil meget gerne høre, hvad du synes om vores indhold og om os. Derfor inviterer vi dig med i vores panel, hvor du kan give din mening til kende om, hvordan fremtidens taleradio skal lyde.

Læs mere om Radio4 panelet