Nyhedsartikel

Politisk redaktør: Regeringen kommer med stor energi-hjælpepakke

Magnus Bang
Bang@radio4.dk

Statsministeriet indkalder til pressemøde om energipriserne onsdag klokken 13.00.

Mødet vil foregå i Spejlsalen i Statsministeriet, lyder det. I pressemeddelelsen står der intet om indholdet af pressemødet.

Det er dog forventningen, at mødet vil omhandle, hvordan danskerne kan beskyttes mod de stigende energipriser.

Det samme forventer Thomas Larsen, politisk redaktør på Radio4.

“Det vi har hørt, er at regeringens ministre i den seneste tid har arbejdet på højtryk for at lave en pakke, der skal hjælpe de rigtig mange, der bliver ramt af de høje energipriser,” siger han.

Thomas Larsen forventer, det bliver en stor og omfattende pakke.

Den pakke, der forventes at komme senere i dag kan sammenlignes med de omstændigheder, der var da regeringen præsenterede corona-hjælpepakker.

“I begge situationer er der kommet noget pludseligt, som har ramt rigtigt mange danskere og virksomheder. Og regeringen vil nok også denne gang gå langt for at sikre virksomhederne økonomisk”, siger Thomas Larsen.

Pressemødet er onsdag klokken 13.00.

Hør mere om hvad Thomas Larsen forventer regeringen vil præsenterer her:

Læs også

06.10.22

S frygter ikke vælgerflugt til Danmarksdemokraterne

Over 54.000 af de vælgere, der tidligere har sat deres kryds ved Socialdemokratiet vil i stedet stemme på Danmarksdemokraterne ved det kommende valg. Det viser en analyse, som professor Kasper Møller Hansen har lavet for Altinget. En af årsagerne er ifølge folketingsmedlem for Danmarksdemokraterne, Peter Skaarup, partiets mærkesag om en større decentralisering af samfundet. ”Vi…

Læs mere
05.10.22

Alle valgkampes moder ruller nu i gang

Valget er en realitet. Forude venter en af historiens mest usædvanlige og uforudsigelige valgkampe. Så skete det! Efter et af historiens længste tilløb er folketingsvalget tirsdag den 1. november en realitet. Nu er der formelt sparket gang i en af de mest uforudsigelige valgkampe i årevis, hvor kun de overmodige og overfladiske tør udtale sig…

Læs mere
05.10.22

Mette Frederiksen udskriver valg: S går efter bred regering

Statsminister Mette Frederiksen skifter taktik og går efter at danne en regering med partier fra begge blokke. Socialdemokratiet dropper at gå til valg på en etpartiregering og går i stedet til valg på en bred regering. Det siger statsminister Mette Frederiksen (S) onsdag på et pressemøde på Marienborg. Hør reaktioner og analyser her: Folketingsvalget bliver…

Læs mere

FÅ DET BEDSTE FRA RADIO4

Hver uge laver vi 126 nye sprøde radiotimer til dig. Få serveret et lille nyt udpluk og bliv overrasket uge efter uge. Tilmeld dig vores nyhedsbrev der gør det let at gå på opdagelse i Radio4.

DELTAG I RADIO4 PANELET

Vi vil meget gerne høre, hvad du synes om vores indhold og om os. Derfor inviterer vi dig med i vores panel, hvor du kan give din mening til kende om, hvordan fremtidens taleradio skal lyde.

Læs mere om Radio4 panelet