Nyhedsartikel

Politisk redaktør: Regeringen kommer med stor energi-hjælpepakke

Magnus Bang
Bang@radio4.dk

Statsministeriet indkalder til pressemøde om energipriserne onsdag klokken 13.00.

Mødet vil foregå i Spejlsalen i Statsministeriet, lyder det. I pressemeddelelsen står der intet om indholdet af pressemødet.

Det er dog forventningen, at mødet vil omhandle, hvordan danskerne kan beskyttes mod de stigende energipriser.

Det samme forventer Thomas Larsen, politisk redaktør på Radio4.

“Det vi har hørt, er at regeringens ministre i den seneste tid har arbejdet på højtryk for at lave en pakke, der skal hjælpe de rigtig mange, der bliver ramt af de høje energipriser,” siger han.

Thomas Larsen forventer, det bliver en stor og omfattende pakke.

Den pakke, der forventes at komme senere i dag kan sammenlignes med de omstændigheder, der var da regeringen præsenterede corona-hjælpepakker.

“I begge situationer er der kommet noget pludseligt, som har ramt rigtigt mange danskere og virksomheder. Og regeringen vil nok også denne gang gå langt for at sikre virksomhederne økonomisk”, siger Thomas Larsen.

Pressemødet er onsdag klokken 13.00.

Hør mere om hvad Thomas Larsen forventer regeringen vil præsenterer her:

Læs også

29.05.23

Moderaterne-profil brød reglerne: Trak fortrolige oplysninger om udsatte klienter ud til sig selv

En ny sag rammer nu Moderaternes ordfører for udsatte mennesker, Nanna W. Gotfredsen, der ifølge Ekstra Bladet har brudt reglerne for datasikkerhed. “Jeg begik en fejl,” lyder det fra folketingsmedlemmet.  Mens Moderaternes folketingsmedlem Nanna W. Gotfredsen var suspenderet fra sin rolle som daglig leder i Gadejuristen, begyndte hun i strid med reglerne at hive fortrolige…

Læs mere
27.05.23

Lægeforeningen glæder sig over fokus på flere speciallæger

Det er positivt, at regeringen og Danske Regioner fredag blev enige om, at der skal uddannes flere speciallæger i de områder i Danmark, hvor der er rekrutteringsudfordringer. Sådan lyder det fra Lægeforeningens formand, Camilla Rathcke, dagen efter at en aftale om regionernes – og dermed en stor del af sundhedsvæsenets – økonomi blev indgået. –…

Læs mere
26.05.23

Hvem skal løfte den røde fane efter Mai Villadsen?

Enhedslisten holder årsmøde i weekenden, mens partiet står midt i et vadested. Med Mette Frederiksens SVM-regering forsvandt indflydelsen. Og samtidig skal liste Ø snart gennemføre et svært lederskifte. Da Pelle Dragsted torsdag gæstede Radio4’s politiske magasin ’Mandat’, glædede han sig over, at Enhedslistens frontkvinde, Mai Villadsen, venter barn og har kurs mod en kommende barselsorlov.…

Læs mere

FÅ DET BEDSTE FRA RADIO4

Hver uge laver vi 126 nye sprøde radiotimer til dig. Få serveret et lille nyt udpluk og bliv overrasket uge efter uge. Tilmeld dig vores nyhedsbrev der gør det let at gå på opdagelse i Radio4.

[mc4wp_form id="3644"]

DELTAG I RADIO4 PANELET

Vi vil meget gerne høre, hvad du synes om vores indhold og om os. Derfor inviterer vi dig med i vores panel, hvor du kan give din mening til kende om, hvordan fremtidens taleradio skal lyde.

Læs mere om Radio4 panelet