Nyhedsartikel

Politisk redaktør: Regeringen kommer med stor energi-hjælpepakke

Magnus Bang
Bang@radio4.dk

Statsministeriet indkalder til pressemøde om energipriserne onsdag klokken 13.00.

Mødet vil foregå i Spejlsalen i Statsministeriet, lyder det. I pressemeddelelsen står der intet om indholdet af pressemødet.

Det er dog forventningen, at mødet vil omhandle, hvordan danskerne kan beskyttes mod de stigende energipriser.

Det samme forventer Thomas Larsen, politisk redaktør på Radio4.

“Det vi har hørt, er at regeringens ministre i den seneste tid har arbejdet på højtryk for at lave en pakke, der skal hjælpe de rigtig mange, der bliver ramt af de høje energipriser,” siger han.

Thomas Larsen forventer, det bliver en stor og omfattende pakke.

Den pakke, der forventes at komme senere i dag kan sammenlignes med de omstændigheder, der var da regeringen præsenterede corona-hjælpepakker.

“I begge situationer er der kommet noget pludseligt, som har ramt rigtigt mange danskere og virksomheder. Og regeringen vil nok også denne gang gå langt for at sikre virksomhederne økonomisk”, siger Thomas Larsen.

Pressemødet er onsdag klokken 13.00.

Hør mere om hvad Thomas Larsen forventer regeringen vil præsenterer her:

Læs også

27.01.23

Minister bliver kaldt i samråd efter sager om døde børn: “Det er dybt tragiske historier”

Indenrigs- og sundhedsminister Sophie Løhde (V) bliver nu kaldt i samråd om syriske børn, der er døde efter behandlingsforløb uden tolk. En otteårig pige og en treårig dreng med syrisk baggrund døde efter to behandlingsforløb, hvor lægerne ikke brugte en tolk, selvom børnenes familier kun taler sparsomt dansk. De to sager har fået flere lægefaglige…

Læs mere
27.01.23

Vælgerne møder SVM-regeringen med en knytnæve

Vælgerne flygter fra regeringen. En ny måling viser, at S går markant tilbage, mens V befinder sig på et historisk lavpunkt. Skulle de mon have studeret Anders Fogh Rasmusens gamle drejebog? Når Anders Fogh Rasmussen iagttager den massive kritik af SVM-regeringens plan om at skrotte store bededag som helligdag fra 2024, er han ikke i…

Læs mere
26.01.23

3-årig død af kræft efter fejlbehandling: Forældre blev misforstået

En kræftsyg treårig dreng med syrisk baggrund døde på et hospital i Odense efter et forløb, hvor forældrene gentagne gange forsøgte at få hjælp. Men lægerne brugte ikke en tolk og havde svært ved at forstå familien. Sagen er ikke enkeltstående. Den treårige dreng lå i hospitalssengen. Han var træt. Det var kun fire timer siden,…

Læs mere

FÅ DET BEDSTE FRA RADIO4

Hver uge laver vi 126 nye sprøde radiotimer til dig. Få serveret et lille nyt udpluk og bliv overrasket uge efter uge. Tilmeld dig vores nyhedsbrev der gør det let at gå på opdagelse i Radio4.

DELTAG I RADIO4 PANELET

Vi vil meget gerne høre, hvad du synes om vores indhold og om os. Derfor inviterer vi dig med i vores panel, hvor du kan give din mening til kende om, hvordan fremtidens taleradio skal lyde.

Læs mere om Radio4 panelet