Nyhedsartikel

Ruslands tidligere premierminister: ”Putin har mistet forstanden”

Der er ingen i Vladimir Putins inderkreds, der kan sige ham imod. Det mener Mikhail Kasyanov, der var Ruslands premierminister fra 2000 til 2004, mens Putin var præsident.

”Der er ingen enkeltperson, der kan stoppe Putin eller i det hele taget tænke anderledes end ham,” siger Mikhail Kasyanov til Verden kalder.

Han er i dag leder af oppositionspartiet People’s Freedom Party og har mange gange modtaget dødstrusler for at sige sin mening om Putin.

På trods af det er en han tydelig i kritikken af Ruslands invasion af Ukraine.

”Mit indtryk er, at han har mistet forstanden. Den aggression, han har foretaget nu, er uden for enhver ramme eller normal forståelse for normale mennesker,” siger Mikhail Kasyanov.

Du kan høre meget mere i det fulde interview med Mikhail Kasyanov her:

 

Læs også

04.06.23

Ulv søger væk fra mennesker og bebyggede områder

Et nyt studie viser af en ulv undgår mennesker og foretrækker at være i natur. Det er en ung hanulv, der er GPS-mærket, og hvor ulven er observeret fra december til marts i år. Dataene viser, at den unge hanulv i 70 procent af tiden befandt sig på arealer, der betegnes som “natur”. Den befandt…

Læs mere
03.06.23

Hjemme igen efter 7 måneder i berygtet fængsel i Iran

Den 28-årige dansker Thomas Kjems fra Aalborg, der har siddet fængslet i Iran, er i dag kommet hjem til Danmark og genforenet med sin familie. Han landede efter middagstids i Københavns Lufthavn, hvor han til de mange fremmødte journalister sagde, at det var fantastisk at være hjemme igen. Han havde selv svært ved at tro,…

Læs mere
02.06.23

Talsperson for utilfredse vognmænd: Der kommer flere aktioner

Vognmændene har ikke opgivet kampen mod vejafgiften for lastbiler, selvom den nu er vedtaget. Talspersonen for de utilfredse vognmænd varsler flere aktioner. ”Man kan sige, at der står 1-0 til modparten. Men lad os se, hvordan det ser ud senere.” Sådan lyder det fra Jakob Forman, talsperson for de utilfredse vognmænd, som ikke mener, at…

Læs mere

FÅ DET BEDSTE FRA RADIO4

Hver uge laver vi 126 nye sprøde radiotimer til dig. Få serveret et lille nyt udpluk og bliv overrasket uge efter uge. Tilmeld dig vores nyhedsbrev der gør det let at gå på opdagelse i Radio4.

[mc4wp_form id="3644"]

DELTAG I RADIO4 PANELET

Vi vil meget gerne høre, hvad du synes om vores indhold og om os. Derfor inviterer vi dig med i vores panel, hvor du kan give din mening til kende om, hvordan fremtidens taleradio skal lyde.

Læs mere om Radio4 panelet