Nyhedsartikel

Ruslands tidligere premierminister: ”Putin har mistet forstanden”

Der er ingen i Vladimir Putins inderkreds, der kan sige ham imod. Det mener Mikhail Kasyanov, der var Ruslands premierminister fra 2000 til 2004, mens Putin var præsident.

”Der er ingen enkeltperson, der kan stoppe Putin eller i det hele taget tænke anderledes end ham,” siger Mikhail Kasyanov til Verden kalder.

Han er i dag leder af oppositionspartiet People’s Freedom Party og har mange gange modtaget dødstrusler for at sige sin mening om Putin.

På trods af det er en han tydelig i kritikken af Ruslands invasion af Ukraine.

”Mit indtryk er, at han har mistet forstanden. Den aggression, han har foretaget nu, er uden for enhver ramme eller normal forståelse for normale mennesker,” siger Mikhail Kasyanov.

Du kan høre meget mere i det fulde interview med Mikhail Kasyanov her:

 

Læs også

02.10.22

Ellemann om egen arrogance: Det er noget lort

Jakob Ellemann-Jensen har en udfordring med sin fremtoning, der mod hans ønske kan virke arrogant og selvhøjtidelig. I et interview med Radio4 afviser Venstres formand dog at ændre adfærd i jagten på statsministerposten, som han mener at være særligt kvalificeret til. Når Jakob Ellemann-Jensen beskriver sig selv, fortæller han, at han ser langt mere alvorlig…

Læs mere
02.10.22

Nye regler mod hooligans skal stoppe uroligheder

Det skal være mere trygt at gå til fodbold, og derfor skal sættes en stopper for fodboldvold og dårlig adfærd, som hooligans udviser på stadions. Et bredt flertal i Folketinget er enige om at sætte ind over for hooligans ved danske fodboldkampe. Det er en aftale indgået mellem regeringen, Venstre, SF, Enhedslisten, De Konservative, Danmarksdemokraterne,…

Læs mere
01.10.22

Lukkede kraftværker bliver genåbnet for at sikre strøm og varme

Nu kommer tre kraftværker igen i spil for at sørge for, at vi de næste to vintre har energi nok. Det drejer sig om to kraftværker i Jylland, Studstrupværkets blok 4 og Esbjergværkets blok 3 og Kyndbyværkets blok 21 på Sjælland. Blokkene på Studstrupværket og Kyndbyværket blev taget ud af drift i henholdsvis i år…

Læs mere

FÅ DET BEDSTE FRA RADIO4

Hver uge laver vi 126 nye sprøde radiotimer til dig. Få serveret et lille nyt udpluk og bliv overrasket uge efter uge. Tilmeld dig vores nyhedsbrev der gør det let at gå på opdagelse i Radio4.

DELTAG I RADIO4 PANELET

Vi vil meget gerne høre, hvad du synes om vores indhold og om os. Derfor inviterer vi dig med i vores panel, hvor du kan give din mening til kende om, hvordan fremtidens taleradio skal lyde.

Læs mere om Radio4 panelet