Nyhedsartikel

Ruslands tidligere premierminister: ”Putin har mistet forstanden”

Der er ingen i Vladimir Putins inderkreds, der kan sige ham imod. Det mener Mikhail Kasyanov, der var Ruslands premierminister fra 2000 til 2004, mens Putin var præsident.

”Der er ingen enkeltperson, der kan stoppe Putin eller i det hele taget tænke anderledes end ham,” siger Mikhail Kasyanov til Verden kalder.

Han er i dag leder af oppositionspartiet People’s Freedom Party og har mange gange modtaget dødstrusler for at sige sin mening om Putin.

På trods af det er en han tydelig i kritikken af Ruslands invasion af Ukraine.

”Mit indtryk er, at han har mistet forstanden. Den aggression, han har foretaget nu, er uden for enhver ramme eller normal forståelse for normale mennesker,” siger Mikhail Kasyanov.

Du kan høre meget mere i det fulde interview med Mikhail Kasyanov her:

 

Læs også

08.02.23

Odense vil være skældudfri by

“Ingen børn skal opleve at blive skældt ud af voksne, hverken ude eller hjemme.” Sådan lyder det i en ny vision fra blandt andre Odense Kommunes børn- og ungerådmand Susanne Crawley Larsen fra Radikale Venstre, der vil gøre Odense til en skældudfri by. Der ligger dog endnu ikke færdiglavet politiske forslag i skuffen. “Det hele er…

Læs mere
07.02.23

Professor: “Der var 6000 til store bededagsdemonstration”

Der var ikke 50.000 mennesker på Christiansborg Slotsplads for at vise deres utilfredshed med regeringens planer om at afskaffe store bededag til demonstrationen søndag. Det vurderer Anders Bjorholm Dahl, der er professor i billedanalyse ved DTU og har arbejdet med at udvikle computermodeller, som eksempelvis kan estimere folketal. “Vi kom frem til 6000 personer. Og…

Læs mere
07.02.23

Som om ulykkerne ikke vil stoppe for Ellemann og Venstre

Med vicestatsminister og forsvarsminister, Jakob Ellemann-Jensen, på sygeorlov er Venstre efterladt i en vanskelig situation. Det er blevet endnu sværere at se, hvordan partiets krise kan stoppes. Da Jakob Ellemann-Jensen kort før jul trådte ind i den nye SVM-regering med titel af forsvarsminister og vicestatsminister, forklarede han journalisterne, at han skulle være klar til at…

Læs mere

FÅ DET BEDSTE FRA RADIO4

Hver uge laver vi 126 nye sprøde radiotimer til dig. Få serveret et lille nyt udpluk og bliv overrasket uge efter uge. Tilmeld dig vores nyhedsbrev der gør det let at gå på opdagelse i Radio4.

DELTAG I RADIO4 PANELET

Vi vil meget gerne høre, hvad du synes om vores indhold og om os. Derfor inviterer vi dig med i vores panel, hvor du kan give din mening til kende om, hvordan fremtidens taleradio skal lyde.

Læs mere om Radio4 panelet