Nyhedsartikel

Tidligere DF-talent springer til Støjberg og Danmarksdemokraterne

Pernille Rudbæk og Thomas Larsen
peru@radio4.dk

Rådmand Kristoffer Hjort Storm fra Aalborg var tidligere en af DF’s største profiler i Nordjylland. Nu bliver løsgængeren en del af Inger Støjbergs parti, Danmarksdemokraterne.

Inger Støjberg får endnu et tidligere medlem fra Dansk Folkeparti med på holdet.

Løsgænger i Aalborg Kommune og tidligere DF-profil Kristoffer Hjort Storm har over for Radio4 offentliggjort, at han har meldt sig ind hos Danmarksdemokraterne.

”Det bliver spændende at være en del af et nyt parti, der stadig er under udvikling og på den måde kunne være med til at forme politikken,” siger Kristoffer Hjort Storm til Radio4.

Han var indtil i sommer medlem af DF og rådmand for partiet i Aalborg Kommune, hvor han blev omtalt som et af partiets største talenter. I juni meldte han sig ud i frustration over de interne magtkampe og den massive uro. Efter afgangen fortsatte han som rådmand – men nu har han besluttet sig for at gå ind i Danmarksdemokraterne.

”For mig er Danmarksdemokraterne det parti, som passer bedst til mine visioner for samfundet,” siger Kristoffer Storm. Det gælder blandt andet partiets mål om at skabe et Danmark med bedre balance mellem land og by, hvilket var partiets store mærkesag ved valget.

”Desuden mener jeg, at Danmarksdemokraterne er det parti, der bedst kan sikre og bevare de værdier, som Danmark er bygget på,” siger han.

Overfor Radio4 kalder Inger Støjberg Kristoffer Storm for en dygtig og driftssikker politiker.

”Jeg er derfor glad for, at han nu repræsenterer Danmarksdemokraterne i byrådet i Aalborg. Vi samler på dygtige mennesker i partiet, og det glæder mig, at han har tilsluttet sig flokken,” siger hun.

I alt råder Danmarksdemokraterne nu over 20 byrådsmedlemmer over hele landet. På KL’s kommunalpolitiske topmøde torsdag og fredag samler Inger Støjberg for første gang holdet, der er kommet til DD fra bl.a. Dansk Folkeparti og Venstre. I Aalborg vil hun gøre det klart, at Danmarksdemokraterne vil opstille kandidater over hele landet til næste kommunalvalg i 2025.

Læs også

26.09.23

Regeringen afblæser energikrise og maksimal temperatur

For et år siden hærgede energikrisen i Europa, og der blev indført en maksimal temperatur på 19 grader i visse offentlige bygninger såsom skoler og borgerservice. Men flertalsregeringen ophæver tirsdag den instruks. Det betyder, at visse offentlige arbejdspladser igen må have en temperatur på mellem 20 og 23 grader. – Europa er stadigvæk udfordret på…

Læs mere
25.09.23

Kommune bøjer reglerne: Sender to kvinder afsted til prins Christians fest

Københavns Kommune har, som den eneste kommune i landet, valgt at sende to 18-årige kvinder afsted til gallataffel i anledning af prins Christians fødselsdag. Stort set alle kommuner har nu udpeget de to 18-årige, der i oktober skal til gallataffel på Christiansborg Slot i anledningen af Prins Christians fødselsdag. En ung kvinde og en ung…

Læs mere
23.09.23

Demonstrationer mod brexit i London

Stor demonstration mod brexit i London i dag. Ifølge den britiske avis The Independent var der omkring 3.000 “re-joiners” på gaden, der vil tilbage i EU. De demonstrerede imod, at Storbritannien forlod Den Europæiske Union. Brexit still sucks!’: stod der blandt på nogle af de mange bannere. En spørgeundersøgelse blandt mere end 4.000 af de…

Læs mere

DELTAG I RADIO4 PANELET

Vi vil meget gerne høre, hvad du synes om vores indhold og om os. Derfor inviterer vi dig med i vores panel, hvor du kan give din mening til kende om, hvordan fremtidens taleradio skal lyde.

Læs mere om Radio4 panelet