Nyhedsartikel

Tjen penge på dine brugte ting: Sådan gør du det nemt

Har du noget på loftet, i kælderrummet eller garderobeskabet, som du ikke længere bruger?

Hvis du sælger det videre, kan andre få glæde af det, og du kan få et boost til økonomien.

For mange er den største barriere, at det tager tid at sælge, men du kan gøre det nemt for dig selv ved at sælge flere ting på samme tid.

”Jeg tager en måned, hvor jeg går all in på at lave salgsannoncer, så det ikke bliver noget ongoing. Og så lægger jeg mig konsekvent lidt under i prisen i forhold til andre. Det kan være jeg får 50 kr. mindre, men jeg får den ud ad døren. Jeg ville hellere have 100 kr. i hånden end potentielle 150 kr. stående i min kælder,” siger Mille Skjold Madsen, stifter og ejer af magasinet Økonomista.

Få mange flere råd i Overskud, hvor Sofie har inviteret tre gæster i studiet, der alle deler ud af deres erfaringer og tips til at købe og sælge brugt.

Find alle afsnit af Overskud i Radio4’s app

Læs også

06.10.22

S frygter ikke vælgerflugt til Danmarksdemokraterne

Over 54.000 af de vælgere, der tidligere har sat deres kryds ved Socialdemokratiet vil i stedet stemme på Danmarksdemokraterne ved det kommende valg. Det viser en analyse, som professor Kasper Møller Hansen har lavet for Altinget. En af årsagerne er ifølge folketingsmedlem for Danmarksdemokraterne, Peter Skaarup, partiets mærkesag om en større decentralisering af samfundet. ”Vi…

Læs mere
05.10.22

Alle valgkampes moder ruller nu i gang

Valget er en realitet. Forude venter en af historiens mest usædvanlige og uforudsigelige valgkampe. Så skete det! Efter et af historiens længste tilløb er folketingsvalget tirsdag den 1. november en realitet. Nu er der formelt sparket gang i en af de mest uforudsigelige valgkampe i årevis, hvor kun de overmodige og overfladiske tør udtale sig…

Læs mere
05.10.22

Mette Frederiksen udskriver valg: S går efter bred regering

Statsminister Mette Frederiksen skifter taktik og går efter at danne en regering med partier fra begge blokke. Socialdemokratiet dropper at gå til valg på en etpartiregering og går i stedet til valg på en bred regering. Det siger statsminister Mette Frederiksen (S) onsdag på et pressemøde på Marienborg. Hør reaktioner og analyser her: Folketingsvalget bliver…

Læs mere

FÅ DET BEDSTE FRA RADIO4

Hver uge laver vi 126 nye sprøde radiotimer til dig. Få serveret et lille nyt udpluk og bliv overrasket uge efter uge. Tilmeld dig vores nyhedsbrev der gør det let at gå på opdagelse i Radio4.

DELTAG I RADIO4 PANELET

Vi vil meget gerne høre, hvad du synes om vores indhold og om os. Derfor inviterer vi dig med i vores panel, hvor du kan give din mening til kende om, hvordan fremtidens taleradio skal lyde.

Læs mere om Radio4 panelet