Nyhedsartikel

Tjen penge på dine brugte ting: Sådan gør du det nemt

Har du noget på loftet, i kælderrummet eller garderobeskabet, som du ikke længere bruger?

Hvis du sælger det videre, kan andre få glæde af det, og du kan få et boost til økonomien.

For mange er den største barriere, at det tager tid at sælge, men du kan gøre det nemt for dig selv ved at sælge flere ting på samme tid.

”Jeg tager en måned, hvor jeg går all in på at lave salgsannoncer, så det ikke bliver noget ongoing. Og så lægger jeg mig konsekvent lidt under i prisen i forhold til andre. Det kan være jeg får 50 kr. mindre, men jeg får den ud ad døren. Jeg ville hellere have 100 kr. i hånden end potentielle 150 kr. stående i min kælder,” siger Mille Skjold Madsen, stifter og ejer af magasinet Økonomista.

Få mange flere råd i Overskud, hvor Sofie har inviteret tre gæster i studiet, der alle deler ud af deres erfaringer og tips til at købe og sælge brugt.

Find alle afsnit af Overskud i Radio4’s app

Læs også

27.01.23

Minister bliver kaldt i samråd efter sager om døde børn: “Det er dybt tragiske historier”

Indenrigs- og sundhedsminister Sophie Løhde (V) bliver nu kaldt i samråd om syriske børn, der er døde efter behandlingsforløb uden tolk. En otteårig pige og en treårig dreng med syrisk baggrund døde efter to behandlingsforløb, hvor lægerne ikke brugte en tolk, selvom børnenes familier kun taler sparsomt dansk. De to sager har fået flere lægefaglige…

Læs mere
27.01.23

Vælgerne møder SVM-regeringen med en knytnæve

Vælgerne flygter fra regeringen. En ny måling viser, at S går markant tilbage, mens V befinder sig på et historisk lavpunkt. Skulle de mon have studeret Anders Fogh Rasmusens gamle drejebog? Når Anders Fogh Rasmussen iagttager den massive kritik af SVM-regeringens plan om at skrotte store bededag som helligdag fra 2024, er han ikke i…

Læs mere
26.01.23

3-årig død af kræft efter fejlbehandling: Forældre blev misforstået

En kræftsyg treårig dreng med syrisk baggrund døde på et hospital i Odense efter et forløb, hvor forældrene gentagne gange forsøgte at få hjælp. Men lægerne brugte ikke en tolk og havde svært ved at forstå familien. Sagen er ikke enkeltstående. Den treårige dreng lå i hospitalssengen. Han var træt. Det var kun fire timer siden,…

Læs mere

FÅ DET BEDSTE FRA RADIO4

Hver uge laver vi 126 nye sprøde radiotimer til dig. Få serveret et lille nyt udpluk og bliv overrasket uge efter uge. Tilmeld dig vores nyhedsbrev der gør det let at gå på opdagelse i Radio4.

DELTAG I RADIO4 PANELET

Vi vil meget gerne høre, hvad du synes om vores indhold og om os. Derfor inviterer vi dig med i vores panel, hvor du kan give din mening til kende om, hvordan fremtidens taleradio skal lyde.

Læs mere om Radio4 panelet