Radio4 – Taler med Danmark

Radio4
– Taler med Danmark

Om Radio4

Radio4 laver medrivende taleradio, der er til at forstå – uden at gå på kompromis med substansen.

Ni regionale mediehuse gik i 2019 sammen og søgte og vandt udbuddet om at sende public service-radio på FM4, og den 1. november 2019 gik Radio4 i luften fra Banegårdspladsen i Aarhus. Radio4 drives i regi af Radio FM4 A/S, der ejes af Bornholms TidendeFlensborg Avis, JFMLolland-Falsters Folketidende, Mediehuset Herning Folkeblad, Nordjyske Medier, Sjællandske Medier og Radio ABC

”Radio4 – Taler med Danmark” har været vores lytterløfte lige fra starten. For Radio4 vil være hele Danmarks taleradio.

Radio4 vil gerne lukke flere ind i samfundsdebatten, uanset hvor de bor i landet, og hvad de beskæftiger sig med. Vi går kritisk til magthavere og systemer, og vi stiller skarpt på det væsentlige, uden at gøre det unødig svært eller indforstået. Vores ambition er at gøre vejen til viden om samfundsforhold, kulturen og verden fascinerende, perspektiverende og vedkommende.

Vores hovedredaktion befinder sig i Aarhus, men vi har også studier i København, så vi let og hurtigt kan dække en stor del af landet. Vi vil bruge vores regionale forankring uden for hovedstaden og vores netværk af regionale medier i hele landet til at få flere stemmer i form af kilder, medvirkende og lyttere med i radioen. Vi laver programmer og historier, som afspejler mennesker fra alle samfundslag, og bidrager dermed til at give os indsigt i hinandens liv og vilkår.

Radio4 samarbejder med en lang række selvstændige producenter og værter, der producerer programmer til radioen. Det er med til at give Radio4 et mangfoldigt udtryk og sikre en løbende udvikling af radioens indhold. Læs mere her, hvis du vil sende en programidé til os.  Herudover har vi også et TalentLab for dig, der producerer podcast eller radio i din fritid og gerne vil nå ud til flere lyttere og udvikle dig. TalentLab har to timer hver aften på Radio4, hvor vi sender en lang række forskellige podcasts fra eller spirende talenter. Du kan læse mere om TalentLab her. Endelig er det også muligt at deltage via telefon, SMS eller mail i mange af vores programmer. Du finder vores kontaktoplysninger her.

Radio4 sender på FM, DAB+, www.radio4.dk og på app. Vores programmer findes også som podcasts på de gængse podcastplatforme. Læs mere her. Du kan også finde os på de sociale medier, og du er også velkommen til selv at dele vores programmer fra vores hjemmeside. Læs mere her.

Vi håber, at du har lyst til at lytte med, deltage, kommentere og dele.

Ledelse

Direktion:

Anne-Marie Dohm, adm. direktør & ansv. chefredaktør

 

Bestyrelse:

Bjarne Munck, formand, JFM

Jørn Broch, JFM

Peter Orry, JFM

Søren Bygbjerg, JFM

Morten Vinther Jensen, Nordjyske Medier

Jens Nicolaisen, Sjællandske Medier

Ole Søndergaard, Radio ABC

Radio4 er hele Danmarks taleradio

Vi giver dig nyheder, stærke fortællinger og skarpe debatter.
Find det hele i vores nye app.