Hver uge laver vi 126 nye sprøde radiotimer til dig. Få serveret et lille nyt udpluk og bliv overrasket uge efter uge.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev der gør det let at gå på opdagelse.
I Radio4’s ugentlige program 'Madøre' er du i godt selskab med vært og kok Mikkel Nielsen. Sammen med en gæst tager Mikkel dig igennem ugens historier og tendenser inden for gastronomiens verden. Som lytter af programmet kan du holde dig opdateret på, hvad der rører sig inden for mad- og vinscenen. Derudover får du konkrete brugbare tips og tricks fra fagkyndige gæster, som du selv kan afprøve i dit eget køkken. Mikkels tilgang er, at det ikke behøver at være dyrt for at være godt.
RSSSæt dig godt til rette i barstolen, for denne gang har vi Mathias Broksø forbi Madøre, Mathias var bedste dansker til World Class Nordic Finals 2022, så med andre ord kan Mathias kalde sig Danmarks mester i cocktails. I dagens afsnit kommer vi derfor helt tæt på de våde varer. Med en sand ekspert ved roret, guider Mathias dig igennem de bedste cocktailbarer i Danmark, og hvordan du selv kommer i gang med cocktails derhjemme. Du vil blive introduceret for ord, du måske ikke har hørt før, men bare rolig - cocktails og drinks er nemmere end du tror, så find din jigger og barske frem så du er klar til at mixe en highball. Skål! Vært er Mikkel Nielsen, og Madøre er produceret af BEAM Audio Agency.
Sæt dig godt til rette i barstolen, for denne gang har vi Mathias Broksø forbi Madøre, Mathias var bedste dansker til World Class ...
I denne omgang af Madøre tager vi turen ’over there’, over på den anden side af Atlanten til USA, sammen med Erin Chapman. Erin er medejer af The American Pie Company, der udelukkende serverer tærter - eller pies som Erin kalder det, både de salte og søde af slagsen. Med hendes tærtebiks og arbejde fungerer hun nærmest som en gastronomisk ambassadør for Amerika. For hun udbreder på diplomatiskvis ægte amerikansk madkultur, men hun tvister det også med lidt af det danske vi kender. Hør også om hvordan Erin og Mikkel undervejs i programmet får en idé til at starte en flæskestegsforretning op i USA, og få hendes vigtigste tips til en god apple pie. Vært er Mikkel Nielsen og Madøre er produceret af BEAM Audio Agency.
I denne omgang af Madøre tager vi turen ’over there’, over på den anden side af Atlanten til USA, sammen med Erin Chapman. ...
I dagens udgave af Madøre kommer vi helt tæt på Umut Sakarya, der hurtigt er blevet en velkendt madpersonlighed blandt danskere. Umut fortæller om dengang han tog fra orlov fra sin kokkeuddannelse, for at assistere i Masterchef. Og forklarer hvordan han senere startede sin cateringvirksomhed op, efter at han havde sparet penge sammen fra sit studiejob som tjener. Han kunne også afsløre, at det var hans tid som madleverandør til et plejehjem, der fik ham til, at rette fokus over på de danske retter i hans efterfølgende restaurant-eventyrer. Umuts deler også ud af sin viden om grisen, og hvordan du lykkedes med at kreere den mest smagfulde og snaskede flæskestegssandwich. God fornøjelse. Vært er Mikkel Nielsen og Madøre er produceret af BEAM Audio Agency.
I dagens udgave af Madøre kommer vi helt tæt på Umut Sakarya, der hurtigt er blevet en velkendt madpersonlighed blandt danskere. Umut fortæ...
Med i denne søndags udgave af Madøre har vi køkkenchef på Marchal - d´Angleterre, Jakob de Neergaard. Jakob har taget turen fra Hotel Marina til trestjernede Michelin-restauranter i Bruxelles og Paris for at vende tilbage til Danmark og nu stå spidsen for Marchal. Jakob beretter om lang og spændende karriere, men også om nogle barske vilkår i 90´ernes Michelin-køkkener, som bød på noget, der næsten bedst kan beskrives som en spis eller bliv spist kultur. Jakobs kærlighed til fransk cuisine skinner virkelig igennem i hele programmet, og der findes næppe en bedre anledning til at snakke om netop fransk mad, end når Tour De France kommer til Danmark om en månedstid. Vært er Mikkel Nielsen og Madøre er produceret af BEAM Audio Agency.
Med i denne søndags udgave af Madøre har vi køkkenchef på Marchal - d´Angleterre, Jakob de Neergaard. Jakob har taget turen ...
Livsstilsekspert og forfatter til bogen Danskernes Mad, Anne Glad er i dag med til en snak om, hvad dataen siger om os og vores madvaner. Der er nemlig ret stor forskel på, hvad vi tror, at vi gør, når vi står i supermarkedet og i køkkennet, kontra hvad vi rent faktisk gør. Desuden fortæller Anne blandt andet om, hvor vi danskere mener at grænsen går for et hjemmelavet måltid, og hvad vi lægger i indkøbskurven og fylder køleskabet med. Vært er Mikkel Nielsen og ‘Madøre’ er produceret af BEAM Audio Agency.
Livsstilsekspert og forfatter til bogen Danskernes Mad, Anne Glad er i dag med til en snak om, hvad dataen siger om os og vores madvaner. ...
Med i dag er madøre, Casper Drømme. Han tøver med at kalde sig selv madanmelder, på trods af at han spist og lavet videoer med mad fra 450 forskellige steder inden for de sidste 4 måneder. Casper har en stor følgerskare på TikTok og Instagram, men han insisterer på at holde det sponserede indhold på et minimum, så han kan give sin ærlige mening uden dikkedarer. Vært er Mikkel Nielsen og ‘Madøre’ er produceret af BEAM Audio Agency.
Med i dag er madøre, Casper Drømme. Han tøver med at kalde sig selv madanmelder, på trods af at han spist og ...
Med i studiet er Mads Battefeld, der driver restauranten Sushi Anaba. Mads fortæller om hvordan han kom til Japan og fik den opdragelse, der har gjort, at han i dag har kastet sin kærlighed over den traditionelle japanske sushi. Derudover har han tips og tricks, så du med din hjemmelavede sushi kan komme tættere på en autentisk sushioplevelse i privaten. Vært er Mikkel Nielsen og ‘Madøre’ er produceret af BEAM Audio Agency.
Med i studiet er Mads Battefeld, der driver restauranten Sushi Anaba. Mads fortæller om hvordan han kom til Japan og fik den opdragelse, der ...
Mikkel Nielsen har inviteret ophavsmanden til den virale, kalorietunge og smagfulde smørbøf, Casper Sobczyk, ind til en snak om sporskifte, børnemenuer og om at komme hverdagsstressen til livs. ‘Madøre’ er produceret af BEAM Audio Agency.
Mikkel Nielsen har inviteret ophavsmanden til den virale, kalorietunge og smagfulde smørbøf, Casper Sobczyk, ind til en snak om sporskifte, børnemenuer og ...
Programmet Madøre får kamp til stregen i at være madøret over dem alle, for Mikkel Nielsen har inviteret foodie, restaurant-aficionado og mand med holdninger, Ken Tellefsen, i studiet til en snak om den danske restaurantscene, og hvorfor man bør gå ud og spise meget mere og hylde de talentfulde danske kokke. ‘Madøre’ er produceret af BEAM Audio Agency for Radio4.
Programmet Madøre får kamp til stregen i at være madøret over dem alle, for Mikkel Nielsen har inviteret foodie, restaurant-aficionado og ...
Mod det uendelige kageunivers med Frederikke Wærens Denne uges Madøre er dedikeret til den søde tand, for Mikkel Nielsen har inviteret kageøre, instagrammer og influencer, Frederikke Wærens, ind til en snak om de syndige søde sager, foodporn og en Instagram med tusindvis af følgere og ikke mindst bare om kærligheden til det søde køkken. ‘Madøre’ er produceret af BEAM Audio Agency for Radio4.
Mod det uendelige kageunivers med Frederikke Wærens Denne uges Madøre er dedikeret til den søde tand, for Mikkel Nielsen har inviteret kageø...
Sæt dig godt til rette i barstolen, for denne gang har vi Mathias Broksø forbi Madøre, Mathias var bedste dansker til World Class Nordic Finals 2022, så med andre ord kan Mathias kalde sig Danmarks mester i cocktails. I dagens afsnit kommer vi derfor helt tæt på de våde varer. Med en sand ekspert ved roret, guider Mathias dig igennem de bedste cocktailbarer i Danmark, og hvordan du selv kommer i gang med cocktails derhjemme. Du vil blive introduceret for ord, du måske ikke har hørt før, men bare rolig - cocktails og drinks er nemmere end du tror, så find din jigger og barske frem så du er klar til at mixe en highball. Skål! Vært er Mikkel Nielsen, og Madøre er produceret af BEAM Audio Agency.
I denne omgang af Madøre tager vi turen ’over there’, over på den anden side af Atlanten til USA, sammen med Erin Chapman. Erin er medejer af The American Pie Company, der udelukkende serverer tærter - eller pies som Erin kalder det, både de salte og søde af slagsen. Med hendes tærtebiks og arbejde fungerer hun nærmest som en gastronomisk ambassadør for Amerika. For hun udbreder på diplomatiskvis ægte amerikansk madkultur, men hun tvister det også med lidt af det danske vi kender. Hør også om hvordan Erin og Mikkel undervejs i programmet får en idé til at starte en flæskestegsforretning op i USA, og få hendes vigtigste tips til en god apple pie. Vært er Mikkel Nielsen og Madøre er produceret af BEAM Audio Agency.
I dagens udgave af Madøre kommer vi helt tæt på Umut Sakarya, der hurtigt er blevet en velkendt madpersonlighed blandt danskere. Umut fortæller om dengang han tog fra orlov fra sin kokkeuddannelse, for at assistere i Masterchef. Og forklarer hvordan han senere startede sin cateringvirksomhed op, efter at han havde sparet penge sammen fra sit studiejob som tjener. Han kunne også afsløre, at det var hans tid som madleverandør til et plejehjem, der fik ham til, at rette fokus over på de danske retter i hans efterfølgende restaurant-eventyrer. Umuts deler også ud af sin viden om grisen, og hvordan du lykkedes med at kreere den mest smagfulde og snaskede flæskestegssandwich. God fornøjelse. Vært er Mikkel Nielsen og Madøre er produceret af BEAM Audio Agency.
Hver uge laver vi 126 nye sprøde radiotimer til dig. Få serveret et lille nyt udpluk og bliv overrasket uge efter uge.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev der gør det let at gå på opdagelse.
Vi vil meget gerne høre, hvad du synes om vores indhold, radio, podcasts og om os.
Derfor inviterer vi dig med i panelet, hvor du kan give din mening til kende om, hvordan fremtidens taleradio og podcasts skal lyde.
Du kan læse hvordan vi behandler dine oplysninger her.
Vil du let dele en af vores podcasts med andre, er her en række forskellige muligheder. Du kan gøre det via facebook og twitter. Du kan kopiere linket og sende det direkte. Og endelig kan du embedde podcasten på din egen hjemmeside.