MONARKIET
23. juni 2021 - 54 min

Friturestegte søtungestrimler, rokkevingeroulade, champagnesuppe eller måske et æg i aftentaske eller en nonneprut! Det er altsammen retter, du kunne have fået serveret, hvis du havde været til selskab med Prins Henrik. Sammen med madkulturforsker Jonatan Leer tager Tue Winther på rundrejse i madkulturen ved hoffet, som især den nu afdøde prins Henrik satte sit præg på. Det var også i denne uge, at grønlænderne fejrede deres nationaldag, så Tue har Rosannguaq Rossen med på en telefon fra Grønland til at fortælle om Dronningens nationaldragt.

Udvalgte episoder

Om podcast

MONARKIET

Kjoler, kronjuveler og kuriøse fortællinger om kongefamilien bliver vendt og drejet, når royalisten Tue Winther hver uge sætter fokus på både nyheder og historiske skandaler fra kongehuset. Sammen med lytterne kaster han sig over de skæve og underfundige historier, der gemmer sig i et af verdens ældste monarkier.

Gå til Podcast
MONARKIET
Afspiller nu

DET SIDSTE MÅLTID

15:05
16:00